Adresa: In incinta Baneasa Shopping City, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Nr.42D, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013696
Magazinul apartine distribuitorului unic in Romania de trabucuri cubaneze, Top Brands Distribution, acesta comercializand trabucuri autorizate de catre Habanos.
Poate si din acest motiv, trabucurile sunt mai ieftine fiind vandute la prima mana.
Magazinul este dotat cu un humidor tip camera cu geamuri pe toate partile, avand temperatura si umiditatea controlata.
In interiorul magazinului exista doua fotolii din piele unde cumparatorul poate testa trabucurile care pot fi achizitionate si la bucata.
Pe langa aspectul extravagant, am ramas impresionat de faptul ca vanzatoarea a facut un curs de specialitate in domeniu, fiind pregatita sa ofere raspunsuri in domeniu cumparatorului. De fapt este singurul magazin la care am intalnit un vanzator care sa fi facut cursuri in domeniu.
Pot fi achizitionate pe langa gama variata de trabucuri si accesorii specifice, scrumiere sau humidoruri de firma, editii limitate de trabucuri, precum si pipe (care au un pret relativ mare).
Am cumparat de 3 ori de la acest magazin, trabucurile fiind in stare buna, la parametri normali.
Recomand acest magazin pentru calitatea serviciilor oferite.
| < Anterior | Următor > |
|---|

Ghinionul meu a facut ca acea domnisoara de care vorbesti in articol sa nu fie prezenta, colega ei nestiind ce ar trebui sa faca in cazul in care un client NEMULTUMIT aduce trabucul inapoi dupa 10 minute.
Cu siguranta ca nu voi cumpara havane din acel magazin sau din alt magazin din Romania.
Ms,
Am totusi prieteni carora le mai ofer cate un trabuc din humidor, le fumam impreuna si care se plang ca nu ard bine, ba se sting, ba o iau razna intr-o parte. Din cate ai observat la review-urile mele, chiar si trabucurile bundle ard bine. Poate din cauza asta nu m-am plans, iar trabucurile uscate, pe de o parte ard mai rapid cu un fum mai iute si mai putin aromat destul de neplacut din punctul meu de vedere.
Oricum ai facut bine ca ai scris aici, scopul principal ar "review-urilor" de magazine fiind ca ceilalti vizitatori sa-si formeze o parere despre magazinele din Romania pe de o parte iar pe de alta parte sa mai citeasca si vanzatorii ca sa vada plangerile clientilor.
Deci o bila neagra din partea ta.
Cel mai bine, daca ajungi acolo povesteste-ne impresiile tale.
Eu imi mentin parerea ca este un magazin bun (la nivel de Romania- ca despre asta discutam, nu putem compara, deocamdata, magazinele din tara cu cele de afara)
Un alt magazin in care sunt mentinute standardele de pastrare este JPB Calea Victoriei nr.222. Mai sunt pastrate bine si la Metro Baneasa - exista o mini crama cu aer conditionat in care exista si un humidor alaturi de vinuri.
Bafta
ei ( spanioli ) le cumpara an general de la magazin si le tin an humidoarele propri anainte de a le savura probabil sunt patiti si ei ca si domnul de mai sus ,eu unul nu am vazut sa se consume la fata locului ,de si respectivele magazine au conditi de consum la fata locului
Banuiesc ca asa s-a intamplat din moment ce s-a intors dupa 10 minute cu el inapoi sau poate o fi fost chiar mai umed decat trebuia, dar mie nu mi s-a intamplat.
Si eu am doua bile albe: competenta vanzatoarei verificata involuntar in mai multe randuri(nu stiu daca am nimerit aceeasi fata sau nu, cert este ca de fiecare data informatiile si recomandarile s-au dovedit adevarate si documentate). A doua este vitrina humidor in care functioneaza non-stop un umidificator electric profesional.
Am totusi o intrebare: Top Brands/El Unico este importator unic Habanos? Pentru ca si despre JPB se spune (nu mai stiu unde am citit) acelasi lucru! Diferenta de pret intre ele este totusi vizibila (aprox. 2~4 RON mai mic decat JPB in functie de sortiment, cel putin ce mi-a sarit mie in ochi).
In alta ordine de idei, sunt de acord cu Humidor, in ce priveste pastrarea trabucurilor timp de una-doua saptamani inainte de a le aprinde (chiar daca tentatia e mare).
Eu am facut acest test cu un pachet de LaPiedra, un low-end in familia trabucurilor. Am aprins primul imediat ce am ajuns acasa si nu s-a putut fuma. Insa dupa aprox. 6 saptamani gustul s-a inmuiat si au devenit chiar placute (totusi, comparativ cu preferatele mele, RyJ si Partagas, diferenta ramane ca intre Snagov si Kent)
Pentru mai multe informatii: http://www.habanos.com/distributors.aspx?rid=2
adevarata placere este sa desfaci pentru prima data o cutie cu trabucuri cubaneze, sa le simti aroma..si sa l fumezi.NU exista asa ceva...sa l tii in umidorul personal sa si revina!!
este adevarat ca exista o situatie in care nu este recomandat sa fumezi imediat trabucul cumparat si anume atunci cand il cumperi imediat ce a fost rulat de torcedor, atunci trebuie sa l lasi sa "se aseze"
daca domnul care a cumparat trabucul nu a putut sa l fumeze ptr ca a fost prea umidificat, magazinul a gresit si nu el ptr ca nu a asteptat
trabucurile umede nu ard bine.se sting des si nu poti sa tragi din ele.
"El Unico este parte a Grupului Top Brands, alături de Top Brands Distribution, distribuitor al produselor Philip Morris România şi Kraft Foods România, Brands International, distribuitor al celebrelor branduri Nespresso, Dupont şi Habanos, şi Tabacos Cubanos, care deţine franciza La Casa del Habano."
De aici deduc ca El Unico si celelalte firme fac toate parte din grupul TOP Brands. Tobacos Cubanos, si ea membra a Grulului Top Brands, detine franciza "La Casa del Habano" - magazinul de la Hilton Athenee Palace.