Acesta este un amestec clasic englezesc, poate unul dintre cele mai cunoscute si unul dintre cele mai bune fabricate sub marca Dunhill.
Continutul de latakia este echilibrat iar adaosul de Oriental si cavendish aduc un gust usor dulce, laptos cu aroma de nuca.

Amestecul arde bine, uscat si rece. Tabacul este mediu spre tare lasand o aroma puternica in camera.
Pipaprii mai batrani sustin ca noua versiune fabricata in UE nu se compara cu cea veche produsa in Anglia. Neavand ocazia sa incerc vechea versiune, aceasta mi se pare excelenta.
| < Anterior | Următor > |
|---|

L-am incercat cam dupa 2 luni de Amphora si o pipa de Tillbury si asa m-am indragostit de blendurile englezesti, care acum imi parfumeaza aproape constant camera. De notat la acest tutun ca in ciuda tuturor barfelor despre o calitate mai scazuta e in continuare printre cele mai cunoscute, comentate si fumate tutunuri din lume.
Consider ca fumat toata ziua ar fi plictisitor, insa atunci cand ti se face dor de un tutun mai putin complicat acesta e de obicei prima alegere.