Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

F & K Merde de Cheval

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

F & K Merde de Cheval

Se spune ca in urma cu mult timp, un cumparator care nu a fost niciodata multumit de tutunul lui de pipa, in cele din urma a gasit mixtura potrivita. El a mers la magazin si a spus: "Vreau mai mult din acesta baliga de cal pe care mi-ati vandut-o". Si asa, aceasta mixtura usoara, englezeasca, "Merde de Cheval", s-a nascut.

Eu am primit, pentru a-mi statisface curiozitatea, un bol de la Jazzmoke la ultima intalnire PCB. Mirosul din cutie aminteste intradevar de aroma dintr-un grajd de cai, de baligar putrezit. Din punctul asta de vedere, parerile sunt impartite, unora le place mirosul de grajd, altora nu. Mie-mi place. Interesant este ca si anumite vinuri de soi contin ca ingredinet in aroma un nas de grajd, lucru foarte apreciat si cautat de anumiti pasionati.

Tutunul este taiat in panglici destul de groase, inegale ca lungime cu un joc de culori intre cafeniul inchis al virginiei si negrul latakiei. Umplerea se face usor, tutunul fiind elastic si pufos. Arderea este buna, fara reaprinderi. dese
Este un tutun usor, care arde foarte bine, fara condens si cu o aroma racoritoare, care aminteste de fanul cosit in combinatie cu aroma unui foc de frunze toamna. Aroma lasata in camera este una dulceaga, placuta.

Primeste nota maxima.

Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!

Comentarii (2)
1Sâmbătă, 30 Octombrie 2010 22:20
grajd de cai, piele uda, carnati afumati ... latakia provoaca tot fel de comparatii. dar aceasta denumire este chiar tare! salutari din sibiu, stbi
2Sâmbătă, 30 Octombrie 2010 23:18
Nu numai ca denumirea este tare, un reviewer de pe Tobaccoreviews spunea: "this is pretty damn good horse _shit" :))

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
Maduro Cigar Club Arad
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Marian Neagu Pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO