Se spune ca in urma cu mult timp, un cumparator care nu a fost niciodata multumit de tutunul lui de pipa, in cele din urma a gasit mixtura potrivita. El a mers la magazin si a spus: "Vreau mai mult din acesta baliga de cal pe care mi-ati vandut-o". Si asa, aceasta mixtura usoara, englezeasca, "Merde de Cheval", s-a nascut.
Eu am primit, pentru a-mi statisface curiozitatea, un bol de la Jazzmoke la ultima intalnire PCB. Mirosul din cutie aminteste intradevar de aroma dintr-un grajd de cai, de baligar putrezit. Din punctul asta de vedere, parerile sunt impartite, unora le place mirosul de grajd, altora nu. Mie-mi place. Interesant este ca si anumite vinuri de soi contin ca ingredinet in aroma un nas de grajd, lucru foarte apreciat si cautat de anumiti pasionati.
Tutunul este taiat in panglici destul de groase, inegale ca lungime cu un joc de culori intre cafeniul inchis al virginiei si negrul latakiei. Umplerea se face usor, tutunul fiind elastic si pufos. Arderea este buna, fara reaprinderi. dese
Este un tutun usor, care arde foarte bine, fara condens si cu o aroma racoritoare, care aminteste de fanul cosit in combinatie cu aroma unui foc de frunze toamna. Aroma lasata in camera este una dulceaga, placuta.
Primeste nota maxima.
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|