Acest tutun este prezentat in flake-uri care au urme de praf alb - nu este mucegai ci zaharul care iese din tutun prin uscare, intalnit la majoritatea flakeurilor de la Samuel Gawith. Aroma la prima deschidere a cutiei , este deosebit de intepatoare, pe langa tutun parca facandu-si aparitia si un iz de crema de whisky cu ciocolata. In compozitie producatorul indica burleyul si virginia si niste arome de cacao/crema de ciocolata. Tutunul trebuie uscat temeinc, eu l-am uscat o zi inainte sa incep sa-l consum iar dupa inca o saptamana de la devidarea cutiei a devenit si mai bun.
Mixtura se fumeaza bine atat din briar cat si din meerscaum. Dupa mai multe boluri totusi, prefer meerschaumul. Daca nu este usor faramitat sunt probleme de ardere. Eu prefer sa rasfir doar putin firele. Tutunul este destul de tare, dar nu face parte din categoria acelor mixturi pe care nu le pot fuma. Il prefer totusi dupa o masa consistenta. Aroma lasata in camera este placuta, chiar si dupa cateva ore ramanand o nuanta de chec cu cacao.
Desi are acea aroma artificial introdusa, aceasta nu domina si mi se pare un liant bun intre virginie si burley. Virginia de calitate se simte destul de bine, la fel si gustul cremos care este dat de obicei de un burley bine maturat.
Primeste 4 din 5 puncte.
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|