Review de: Adrian
Nume: Isla Del Sol - Churchill
Marca: Isla Del Sol
Tara de origine: Nicaragua
Vitola: Churchill
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 2,9$
Apreciere globala:
(3,5)
Am iesit acum vreo luna la o "bere cu baietii" si, cum racisem, mi-am luat o cafea iar trabucul care il aveam la mine i l-am dat unui amic. Dupa un timp, din gluma in gluma, mi-a zis amicul, "ce ar fi sa ai un trabuc cu gust de cafea".
Mi sa aprins un beculet si cum am ajuns acasa am dat un search pe google. Dupa cautarii indelugate am dat de un review foarte "zambaret" care m-a convins sa-mi iau si eu. Bine, in aceeasi idee mi-am luat si un Rocky Patel Java Latte, dar despre acesta cu alta ocazie.
Prima impresie:
Are o culoare foarte frumoasa - daca nu ma insel este Colorado Claro - cu o suprafata subtire si uleioasa si nervuri foarte fine. Aroma este una de expresso dar destul de vaga, mai mult este o aroma dulceaga. Mirosul este unu de cafea proaspat macinata cu idei florale.
Constructie:
![]()
Taierea a fost un pic problematica dar aici este vina mea deoarece inca nu stiu sa tai un trabuc :( . Aprinderea a fost usoara fiind facuta cu o bricheta triplu-jet. Arderea a fost foarte inegala si s-a mentinut pe toata perioada fumatei, chiar daca am incercat sa o corectez de cateva ori. Spre final s-a produs chiar ruperea invelisului. Asta ar putea fi si din vina mea pentru ca dupa un drum de 8 zile din America, chiar daca in pachet am avut un miniumidificator, nu l-am tinut decat 5 zile in humidor-ul propriu deoarece nu mai rezistam.
Aroma:
![]()
Prima treime incepe cu o aroma intensa de cappucino care se disipa pe parcusul a catorva fumurii, spre final facandu-si aparitia o aroma de cedru care incepe sa domine fumata.
A doua treime continua cu gustul de cedru in care-si face intrarea si o idee de cafea amaruie care se transforma spre final intr-un gust de paine prajita destul de intens.
Ultima parte este dominata in mare parte de aroma de paine prajita care devine gretoasa.
Valoare:
![]()
O sa-mi mai cumpar acest trabuc doar daca-l voi pastra in humidor cel putin o luna.
Review de: Adrian
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|