Nume: Serie du Connaisseur No 2
Marca: Partagas
Tara de origine: Cuba
Vitola: Parejos
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 31,5 lei
Apreciere globala:
- (4,25)
Partagas... nu cred sa fi intalnit pana acum vre-un trabuc Partagas care sa nu-mi placa.
Prima impresie:
![]()
Serie du Connaisseur No 2 are un aspect rustic, bine indesat, maro cu pete, invelisul avand o combinatie de nervuri fine, drepte si incretite. Aromele predominante inainte de aprindere sunt de miere si branza. Un trabuc lung, subtire, elegant.
Constructie:
![]()
Toastarea si aprinderea au fost facute cu o bricheta cu un jet, trabucul avand un comportament bun pana catre final cand s-a stins de la sine intr-un moment de neatentie mai indelungat. Tirajul, a fost mai greoi, ceea ce mi-a placut. Arderea a fost buna lasand un scrum de 2-3cm - tare.
Aroma:
![]()
Trabucul are o aroma interesanta, o combinatie de lemn-vegetal, seaca, cu usoare note piperate, aceste ingrediente creand o senzatie de fum racoros. Desi Partagas produce trabucuri tari, acesta mi s-a parut a fi undeva catre mediu.
Valoare:
![]()
Serie du Connaisseur No 2 valoreaza ceva mai mult decat pretul de achizitie. Mie mi-a placut si voi mai cumpara cateva pentru dupa-amiezele de weekend, in special cred ca se potriveste in zilele de primavara.
Citeste mai multe despre Partagas in Branduri celebre
Citeste mai multe despre fabrica Partagas in "Pe urmele fabricilor de havane"
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
| < Anterior | Următor > |
|---|

ma bucur nespus sa vad o cultura a ,,placerii de a pufaii"
Pe mine m-a prins acest extrem de placut viciu cu vreo 5 ani in urma, cand traiam la Wiena.
A devenit intre timp o pasiune care a excelat printr-o vacanta de o luna in Cuba in 2009.
Sunt in cautarea unui umidor peste 700 buc. capacitate pentru colectia mea.
Daca ma poate ajuta cineva?
Stie cineva de existenta unui Club sau intalniri pe aceasta tema in Cluj?
Am o intrebare, unde ai tinut cele 700 de trabucuri pana acum?