Nume: Le Hoyo du Dauphin
Marca: Hoyo de Monterrey
Tara de origine: Cuba
Vitola: Laguito No. 2
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 30,6 Lei
Apreciere globala:
- (4,5)
De multa vreme imi faceau cu ochiul aceste trabucuri cu coada de purcel asa ca, in cele din urma am cumparat unul, pe care l-am si incercat la cateva ore.
Prima impresie:
![]()
Le Hoyo du Dauphin nu au eticheta, vin bundle in cutii de 25. Este bine realizat, invelisul avand nervuri subtiri usor incretite. Aroma este destul de slaba. Umplutura este bine indesata trabucul fiind elastic la palpare.
Constructie:
![]()
Taierea am facut-o cu un cutter cu doua lame. Trabucul s-a toastat destul de greu, probabil datorita umlplerii indesate, avand totodata un tiraj ingreunat, aspect care mi-a placut. Arderea a fost buna, scrumul ajungand la 2-3cm - moale, gri deschis cu pete mai inchise.
Aroma:
![]()
Predominanta la Le Hoyo du Dauphin este aroma de lemn de cedru la care se adauga note de vanilie piperata si ceva caramel laptos. Taria este undeva intre slab si mediu iar nuantele nu devin prea tari pe tot parcursul fumatei.
Valoare:
![]()
Imi plac trabucurile cu tiraj fortat. Le Hoyo du Dauphin este un trabuc bun, invechit sau nu, cu o infatisare eleganta si o aroma suava, care se potriveste la un espresso, coniac sau rom pentru o ora de savoare matasoasa.
Citeste mai multe despre Hoyo de Monterrey in Branduri celebre
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
| < Anterior | Următor > |
|---|

Va urez tuturor LA MULTI ANI si multe impliniri pe 2011.