Nume: CAO - Gold Robusto
Marca: CAO
Tara de origine: Honduras
Vitola: robusto
Mod de fabricare: manual
Apreciere globala:
- (3,75)
Majoritatea trabucurilor CAO fumate pana acum mi-au placut, in special datorita gustului cremos. In mod normal, avand in vedere compozitia formata din umplutura si intaritura nicaraguana si invelis din seminte connecticut plantate in sol ecuatorian, nici acest trabuc nu avea de ce sa nu fie unul cu gust cremos, in spiritul CAO.
Prima impresie:
![]()
Trabucul are invelisul maro deschis, lucios, cu nervuri reliefate si drepte. Aroma aduce a branza fermentata cu note de vanilie.
Constructie:
![]()
Taierea, toastarea si aprinderea au decurs fara incidente. Tirajul este bun, la fel si arderea cu mici imperfectiuni. Scrumul este moale cu o lungime in jur de 2cm. Probabil ca ar fi trebuit sa-l tin mai multe zile in humidor pentru o ardere mai uniforma.
Aroma:
Aroma este destul de puternica, de nuci si vanilie si un gust usor picant si putin peste masura amarui dupa gusturile mele, dar cine stie, poate la o cafea sau alaturi de o bautura dulce s-ar fi potrivit mai bine. Eu l-am pufait alaturi de o bere neagra ceea ce nu va recomand.
Valoare:
![]()
La pretul de 18,5 lei pe piata romaneasca in momentul de fata, este o investitie buna pentru aceasta marime si calitate, iar din cate mi-a explicat un prieten, aceasta gama de la CAO este produsa cu aceleasi proprietati de-a lungul timpului, nefiind mari surprize intre diferite loturi.
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|