Nume: Open Eagle
Marca: Montecristo
Tara de origine: Cuba
Vitola: Geniales (150x19,4, 54)
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 45 lei
Apreciere globala:
- (4)
Seria Open a fost lansata in mai 2009 cu ocazia Cupei de Golf Montecristo. Se presupune ca ar fi un trabuc de exterior, dedicat acestui sport, in arsita verii, un trabuc lejer.
Prima impresie:
![]()
Maro inchis, rusticat, suprafata uleioasa, nervuri fine. Elastic la atingere. Sub invelis se observa nervurile groase ale intariturii. Aroma de cacao si cedru.
Constructie:
![]()
La acest trabuc am facut eroarea sa folosesc un cutter marca Habanos din plastic cu o singura lama. Dezastru! Invelisul s-a fisurat. Am folosit cuterul cu o lama deoarece nu mai gaseam cutterul cu doua lame si in loc sa folosesc foarfeca, am ales acest cutter. Toastarea si aprinderea au decurs fara probleme. Pentru toastare am folosit o bricheta cu un singur jet, iar pentru aprindere, un bat de chibrit lung. Titajul a fost lejer. Trabucul arde fara probleme, lasand un scrum de 2-3cm, gri patat, destul de tare.
Aroma:
![]()
Cacao, vegetal, pamant, lemn de cedru. Acesta este buchetul oferit, cu o intensitate moale. Gustul aduce aminte de ciocolata cu o usora nuanta salina. Parerea mea este ca merge alaturi de un Martini.
Valoare:
![]()
Am incercat aceste trabucuri anul trecut dar nu am scris un review deoarece nu mi s-au parut suficient de invechite. Acum mi se par mai bune si cred ca merita investitia.
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|