Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Montecristo - Open Eagle

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Montecristo Open Eagle

MontecristoNume: Open Eagle
Marca: Montecristo
Tara de origine: Cuba
Vitola: Geniales (150x19,4, 54)
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 45 lei
Apreciere globala: - (4)

Seria Open a fost lansata in mai 2009 cu ocazia Cupei de Golf Montecristo. Se presupune ca ar fi un trabuc de exterior, dedicat acestui sport, in arsita verii, un trabuc lejer.

Prima impresie:
Maro inchis, rusticat, suprafata uleioasa, nervuri fine. Elastic la atingere. Sub invelis se observa nervurile groase ale intariturii. Aroma de cacao si cedru.

Constructie:
La acest trabuc am facut eroarea sa folosesc un cutter marca Habanos din plastic cu o singura lama. Dezastru! Invelisul s-a fisurat. Am folosit cuterul cu o lama deoarece nu mai gaseam cutterul cu doua lame si in loc sa folosesc foarfeca, am ales acest cutter. Toastarea si aprinderea au decurs fara probleme. Pentru toastare am folosit o bricheta cu un singur jet, iar pentru aprindere, un bat de chibrit lung. Titajul a fost lejer. Trabucul arde fara probleme, lasand un scrum de 2-3cm, gri patat, destul de tare.

Aroma:  
Cacao, vegetal, pamant, lemn de cedru. Acesta este buchetul oferit, cu o intensitate moale. Gustul aduce aminte de ciocolata cu o usora nuanta salina. Parerea mea este ca merge alaturi de un Martini. 

Valoare:  
Am incercat aceste trabucuri anul trecut dar nu am scris un review deoarece nu mi s-au parut suficient de invechite. Acum mi se par mai bune si cred ca merita investitia.

Montecristo Open Eagle
Montecristo Open Eagle
Montecristo Open Eagle

Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!

Comentarii (1)
1Luni, 20 Decembrie 2010 15:49
Am fumat si eu 1 bucata in weekend pentru ca am auzit lucruri pro si contra despre el. Am luat versiunea la tub care costa 57 lei la El Unico, insa nu m-a exaltat asa tare. Cred ca pretul este cam mare pt astfel de trabuc si dupa parerea mea la cca 60 lei sunt trabucuri mai bune de la Habanos. Asi lua oricand un RyJ Duke in loc de Montecristo Eagle. Salsaludos!!!

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO