Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Flor de Selva - Corona

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Flor de Selva Corona

Flor de SelvaNume: Corona
Marca: Flor de Selva
Tara de origine: Honduras
Vitola: corona
Mod de fabricare: manual
Apreciere globala:   - (4)

Dupa cum spuneam intr-o recenzie trecuta, in EUROPA, Flor de Selva sunt intre cele mai apreciate trabucuri honduriene. La noi se gasesc la JPB in toata gama inclusiv varianta bundle - Villa Zamorano care a reprezentat si selectia de trabucuri Humidor din anul 2009.

Prima impresie:
Culoare maro - shade, nervuri destul de groase, suprafata mata. Umplerea este normala. Aroma inainte de aprindere este una vegetala. Trabucul este bine realizat cu o deosebita atentie la toate detaliile.

Constructie:
Taierea am facut-o dupa o usoara umezire a capatului cu un cutter de tip ghilotina. In cazul acestui trabuc am preferat aprinderea cu chibritul. Tirajul este normala, nici fortat nici lejer, tocmai potrivit pentru aceasta dimensiune. Ardera decurge perfect, producand un scrum de 1-2cm destul de dur. 

Aroma:  
Flor de Selva - Corona este un trabuc corpolent co o aroma medie spre tare. Aromele predominante sunt de cafea, caramel si vegetal, cu un gust picant, in special in ultima parte. Trabucul merge savurat dupa o masa buna alaturi de un Single Malt Scotch cu gheata sau apa.

Valoare:  
Acest trabuc, la un pret de ~ 20 lei/bucata, dupa parerea mea merita investitia. Am cumparat in decembrie o cutie de 7 bucati din care mai am doar una si deja ma gandesc la urmatoarea provizie.

Flor de Selva Corona
Flor de Selva Corona
Flor de Selva Corona

Ti-a placut aceasta recenzie? Aboneaza-te la Newsletter!

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None