Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Maria Mancini Postre De Banquete - No. 2

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Maria ManciniNume: Maria Mancini Postre De Banquete - No. 2
Marca: Maria Mancini
Tara de origine: Honduras
Vitola: Maria Mancini Torpedos
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 3,7€
Apreciere globala: - (4,25)

Prima impresie:
Forma atipica, conica, maro inchis, invelis fin cu nervuri subtiri. O forma desavarsita. Aroma intensa de tutun fermentat, miere.

Constructie:  
Nu trebuie sa mai spun caci probabil stiti, o asemenea frumusete de trabuc se vrea a fi manuit cu atentie si maiestrie astfel incat taierea, toastarea si aprinderea sa fie perfecte. Arderea este fara cusur, tirajul bun iar scrumul, gri deschis ajunge pana la 2cm.

Aroma:
Inca de la inceput ne intampina o aroma plina, robusta, usor piperata dar cremoasa, un amestec de lemn de cedru, cacao, cimbru, o minune care se cere a fi servita dupa bucatele traditionale de sezon din care nu trebuie sa lipseasca slana, piftia, carnatii, sarmalele caltabosii, branza bine invechita in putina, soriciul si alte meremeturi de iarna. Dupa aceste bucate condimentate se portiveste un trabuc usor picant, stins cu un El Rom De Cuba care a fost imbatranit 7 ani in baric de stejar american obtinut pe cai intortocheate de catre cubanezi special pentru aceasta desavarsire. Daca bautura care acompaniaza trabucul trebuie sa fie complementara, in acest caz aroma vanilata a romului nu face altceva decat sa scoata mai bine in evidenta gustul piperat al trabucului si aroma de caramel.

Valoare:
Postre De Banquete - No. 2 este, fara dubii, un trabuc special din toate punctele de vedere la un pret bun.

Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!

Comentarii (2)
1 Luni, 21 Decembrie 2009 05:09
Delicioasa descriere. In apropierea sarbatorilor de iarna si eu m-am gandit sa imi fac o mica rezerva de trabucuri, mai ales ca am cumparat pentru cineva o cutie (4buc) de asemenea bunatati (aproape ca imi parea rau sa ii dau cadoul, l-as fi pastrat pentru mine).
2 Luni, 21 Decembrie 2009 18:14
Multumesc pentru vizita. Trebuie sa-ti faci o mica rezerva pentru sarbatori dar si pentru evenimentul de la inceputul lunii ianuarie - daca nu ma insel,
Succes!

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None