Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Maria Mancini Postre De Banquete - Robusto

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Maria Mancini Postre De Baquete - Robusto

Maria ManciniNume: Postre De Banquete - Robusto
Marca: Maria Mancini
Tara de origine: Honduras
Vitola: Robusto
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 4€
Apreciere globala: - (3,75)

Maria Mancini produce 3 serii de trabucuri, Edicion Classico, Postre De Banquete si Edicion Special. Postre de Banquete are banderola diferita de celelalte doua, pictura reprezentand-o de Donna Maria Mancini la varsata de 18 ani.

Maria Mancini Postre De Baquete - Label

Prima impresie:
Suprafata fina, usor lucioasa, culoare maduro usoar patata. Trabucul este bine indesat, aroma inainte de aprindere fiind de tutun bine fermentat (grajd). Eticheta este frumos realizata.

Constructie:  
Taierea am facut-o fara probleme toastarea si aprinderea necesitand un timp mai mare. Tirajul este bun iar arderea putin deficitara, trabucul tinzand sa se consume mai mult intr-o parte. Catre a doua parte se corecteaza de la sine. Scrumul ajunge pana la 1,5-2cm.

Aroma:
In prima parte fumul bogat are nuante de migdale, caramel si ceva vegetal. In a doua parte si catre final devine catifelat. Din cate am constatat, trabucurile Maria Mancini capata o savoare deosebita incepand cu a doua treime si se intensifica catre final.

Valoare:
Maria Mancini Postre De Banquete - Robusto este un trabuc pe care-l voi mai cumpara chiar daca la cel fumat am avut oarecare probleme cu arderea. Aroma deosebita il recomanda.

Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None