Nume: Siesta
Marca: Flor de Selva
Tara de origine: Honduras
Vitola: minuto (108x16,7)
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 4,80 €
Apreciere globala:
- (4)
Trabucurile Flor de Selva sunt in momentul de fata intre cele mai bune produse in Honduras. Minuto are o umplutura din tutun plantat in Honduras din seminte cubaneze, intaritura este din Nicaragua iar invelisul Connecticut Shade. Eticheta simpla este realizata din hartie groasa cu model, aspect care-i confera o oarecare nota de vintage, banda suplimentara adaugand o nota de eleganta.
Prima impresie:
![]()
Culoare maro - shade, nervuri destul de vizibile, suprafata mata si elastica. Umplerea este lejera. Aroma inainte de aprindere este de miere, tutun fermentat.
Constructie:
![]()
Taierea am facut-o folosind un cutter tip punch. Aprinderea - la care am folosit o bricheta cu un singur jet, a decurs rapid. Tirajul este foarte lejer producand un fum bogat. Arderea este perfecta (laser - ca sa folosesc o expresie de curand auzita :) ). Scrumul format este gri deschis cu o lungime de 1-2cm, foarte usor si totusi rezistent.
Aroma:
![]()
Prima treime are o aroma tare, fumul este foarte bogat cu nuante de cafea, usor amarui, paine prajita si ceva nuante vegetale. In partea a II-a aroma se mai imblanzeste diparand nota amaruie. Catre final am constata o trecere catre cacao-cocos. Aroma lasata in camera este placuta.
Valoare:
![]()
Siesta este un trabuc mic, un minuto care se potriveste la un o cafea de dimineata sau la un espresso dupa masa de pranz, putin cam scump dar merita.
Ti-a placut aceasta recenzie? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|