Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Flor de Selva - Siesta

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Flor de Selva Siesta

Flor de SelvaNume: Siesta
Marca: Flor de Selva
Tara de origine: Honduras
Vitola: minuto (108x16,7)
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 4,80 €
Apreciere globala:   - (4)

Trabucurile Flor de Selva sunt in momentul de fata intre cele mai bune produse in Honduras. Minuto are o umplutura din tutun plantat in Honduras din seminte cubaneze, intaritura este din Nicaragua iar invelisul Connecticut Shade. Eticheta simpla este realizata din hartie groasa cu model, aspect care-i confera o oarecare nota de vintage, banda suplimentara adaugand o nota de eleganta.

Prima impresie:
Culoare maro - shade, nervuri destul de vizibile, suprafata mata si elastica. Umplerea este lejera. Aroma inainte de aprindere este de miere, tutun fermentat.

Constructie:
Taierea am facut-o folosind un cutter tip punch. Aprinderea - la care am folosit o bricheta cu un singur jet, a decurs rapid. Tirajul este foarte lejer producand un fum bogat. Arderea este perfecta (laser - ca sa folosesc o expresie de curand auzita :) ). Scrumul format este gri deschis cu o lungime de 1-2cm, foarte usor si totusi rezistent.

Aroma:  
Prima treime are o aroma tare, fumul este foarte bogat cu nuante de cafea, usor amarui, paine prajita si ceva nuante vegetale. In partea a II-a aroma se mai imblanzeste diparand nota amaruie. Catre final am constata o trecere catre cacao-cocos. Aroma lasata in camera este placuta.

Valoare:  
Siesta este un trabuc mic, un minuto care se potriveste la un o cafea de dimineata sau la un espresso dupa masa de pranz, putin cam scump dar merita.

Flor de Selva Siesta
Flor de Selva Siesta
Flor de Selva Siesta
Flor de Selva Siesta

Ti-a placut aceasta recenzie? Aboneaza-te la Newsletter!

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None