Tara de origine: Nicaragua
Vitola: Robusto
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 6,75£
Apreciere globala:
- (4,3)
Flor de Oliva face parte dintre brandurile care pe vremuri erau considerate intre cele mai bune pe piata americana. In timp trabucurile au suferit schimbari atat la modul de prezentare cat si la compozitie si aroma. Ultimele modificari au constat in schimbarea etichetelor prin aparitia noilor serii O, V si G. Seria O este produsa din seminte Habano cultivate in cele mai bune regiuni din Nicaragua - Esteli, Condega si Jalapa
Prima impresie:
![]()
Trabucul are alura de havana atat prin culoarea caramel cat si prin aroma de tutun bine fermentat cu arome florale. Suprafata este fina, usor uleioasa cu nervuri subtiri. Eticheta bine realizata si atent lipita, adauga o nota in plus de eleganta.
Constructie:
![]()
Nu am gasit nimic rau la acest trabuc. Este bine rulat, cu o umplere uniforma, moderata si elastic la atingere. La taiere si aprindere nu am avut nici o surpriza. Tirajul este perfect.
Aroma:
![]()
Fumul satios-catifelat ofera nuante usor piperate de cedru, fructe si nuci. Daca ar fi fost si o nuanta de cacao sau caramel as fi jurat ca am de-a face cu o havana. In a doua parte se distinge si o nota de paine prajita. Aromele se intrepatrund intr-un mod placut, armonizat, fara ca vreuna sa iasa in evidenta intr-un fel strident.
Valoare:
![]()
45 de minute de aroma de calitate si un pret rezonabil, fac trabucul demn de luat in seama pentru cafeaua de dimineata din weekend.
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|