Tara de origine: Columbia
Vitola: 150x23
Pret de achizitie: cadou, se gaseste pe piata romaneasca la ~50 lei
Apreciere globala:
- (1)

Oricat am incercat, nu am reusit sa obtin mai multe detalii in legatura cu acest trabuc produs in Columbia. Antonia Santos a fost o eroina in Columbia si exista si un cartier in Bogota care-i poarta numele. Din cate am inteles, sunt trabucuri relativ noi introduse pe piata. De ce aceste trabucuri se gasesc doar pe piata romaneasca, si niciunde in alta parte pe internet nu gasesti nici o informatie, nu pot decat sa banuiesc.
Prima impresie:
![]()
Un trabuc neobisnuit de gros, cu un invelis fin, maro catre gri, bine indesat. Eticheta tradeaza un pic de amatorism, prin degradeul rosu din centru. O aroma florala inainte de aprindere.
Constructie:
![]()
Taierea se face fara probleme. Problemele apar de la aprindere. Se vede ca trabucul a fost infasurat dintr-un amestec plasat inegal, care arde in functie de impacetare, pe o parte sau alta. Tirajul este bun, dar se face doar intr-o jumatate a trabucului, cealalta ramanand cu mult in urma. Am incercat la inceput sa corectez arderea dar dupa un timp m-am lasat pagubas, nemairamanandu-mi decat sa privesc cu stupoare scrumul neobisnuit de inchis la culoare, faramicios.
Aroma:
![]()
Doza de nicotina este destul de mare, iar aroma este de tigareta cu naunte de carton ars, usor iute. Pot sa spun ca am fumat acest trabuc numai ca sa termin review-ul, pe parcurs avand tendinta sa-l abandonez si sa sterg trabucul din lista lunii septembrie. Fumata a durat 90 de minute si m-am oprit dupa ~ doua treimi din lungimea trabucului.
Valoare:
![]()
La pretul de 50 lei/bucata la care poate fi gasit online pe piata romaneasca, si avand in vedere celelalte "calitati" compromise, nu recomand acest trabuc, sub rezerva ca este posibil ca cel primit de mine sa fi fost stocat in conditii inadecvate si de aici sa i se traga toate celelalte defecte. Totusi, eu l-am tinut in humidor mai bine de o saptamana pentru a-si recapata umiditatea optima. Daca totusi ati fumat un astfel de trabuc si vi s-a parut bun, anuntati-ma de unde l-ati cumparat. Sunt gata sa-l testez din nou.

Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|