Nume: Churchill
Marca: Charatan
Tara de origine: Nicaragua
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: 7,4£
Apreciere globala:
(3,5)
Am fost foarte curios in legatura cu acest trabuc, in special din cauza numelui. Nu stiu daca Charatan, producatorul de pipe are vreo legatura cu trabucurile. Desi fumul pare la prima vedere usor, mirosul a persistat in camera cel putin 24 de ore, o aroma remanenta care mi-a personal mi-a placut, dar nu si anturajului.
Prima impresie:
![]()
Un trabuc destul de bine realizat. Eticheta este destul de banala, unicornul fiind in relief. Se remarca o aroma florala. Trabucul impresioneaza prin marime.
Constructie:
![]()
Suprafata mata, usor rugoasa de culoare maro inchis cu nervuri groase, un maduro usor negricios, umplere inegala peste medie. Taierea si aprinderea decurg fara probleme. Arderea decurge uniform cu un scrum decent de lung.
Aroma:
![]()
Trabucul are o aroma medie, nuantele predominante fiind vegetal, cafea, migdale si lemn cu nuante dulci. Continutul de nicotina este undeva catre slab spre mediu, desi am auzit vorbindu-se ca ar fi un trabuc tare. In prima parte aroma este una placuta dar dupa prima treime, devine putin plictisitoare ceea ce la un trabuc churchill este un dezavantaj, avand in vedere timpul fumatei care se doreste a fi una relaxanta.
Valoare:
![]()
Trabucul are o calitate acceptabila, desi nu stiu cum se comporta in timp, totusi pretul mi se pare destul de mare, pentru un stoc permanent.
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|