Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Hommage 1942 - Pantela

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Nume: Pantela
Marca: Hommage 1942
Tara de origine: Rep. Dominicana
Vitola: Pantela
Invelis: Sumatra
Intaritura: Rep. Dominicana
Umplutura: Rep. Dominicana
Mod de fabricare: manual
Apreciere globala: 3,6 din 5 puncte

Hommage 1942 - Pantela

Hommage 1942 - Pantela

Bine realizat, cu un invelis din frunze subtiri, culese din varful plantei, anticipeaza o aroma cu un buchet bogat.
Nervurile sunt subtiri iar culoarea este un maro deschis. Umplerea este medie. Aroma inainte de aprinere are nuante vegetale.

Toastarea se face rapid, trabucul se aprinde foarte repede si arde destul de repede. Inca de la inceput, fumul este foarte concentrat, lasand un gust amarui de migdale si nuante florale, cafea si cedru. Tirajul este bun.
Dupa parerea mea sunt doua extreme in calitatea trabucurilor (lasand la o parte originea tutunului), cele foarte bine invechite, realizate din tutun bine fermentat inainte de prelucrare, si cele din tutun mai "crud" care nu este suficient invechit. Ca o comparatie, trabucurile din tutun crud seamana mai mult cu tigaretele la gust si aroma, continand mai multa nicotina. Inclin sa cred ca Hommage, sunt undeva la mijloc. Ca aroma seamana cu Macanudo Court.
Mi s-a parut ca avea si un pic de aroma artificiala, desi nu bag mana-n foc dar, oricum, nu sunt un mare fan al trabucurilor aromatizate. Este posibil ca totusi, trabucul sa aiba o mare afinitate pentru invechire.

Trabucul, desi multi poate il vor aprecia pentru aroma inedita, primeste 3,6 puncte din partea mea.

Hommage 1942 - Pantela

Hommage 1942 - Pantela

Hommage 1942 - Pantela

Hommage 1942 - Pantela

Hommage 1942 - Pantela

Hommage 1942 - Pantela

Hommage 1942 - Pantela

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None