Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Partagas Serie P No 2

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Nume: Serie P No 2
Marca: Partagas
Tara de origine: Cuba
Vitola: Piramide
Apreciere globala: 4,6 din 5 puncte

Partagas Serie P No 2

Partagas Serie P No 2
Partagas Serie P No 2
Partagas Serie P No 2

Un trabuc plin de elganta, intotdeauna am asociat aceasta forma cu o nota de eleganta. Culoarea este maro natural, cu o suprafata moale/elastica la atingere. Mirosul trabucului este unul foarte bogat inca de la inceput cu nuante de lemn, usor floral.
Taierea si aprinderea se fac fara greutate.
Pe parcursul fumatei, aroma evolueaza de la nuante de cedru - florale la inceput, pana la lemn, cafea si ceva mai piperat catre final, in ansambul un trabuc tare.
Bineinteles, ca am fumat trabucul pana dincolo de eticheta.
Serie P No 2 este o alegere foarte buna pentru gusturile cele mai rafinate dar nu este pentru incepatori datorita tariei.

Partagas Serie P No 2
Partagas Serie P No 2
Partagas Serie P No 2
Partagas Serie P No 2
Partagas Serie P No 2

Comentarii (1)
1Duminică, 11 Iulie 2010 13:15
O experienta inedita sa fumez un Partagas P no 2 . Asa cum ati spus si dvs. nu este un trabuc pentru incepatori. Am simtit cum imi inunda creierul inca de la aprindere. Si-l mai sinteam inca, a doua zi, dupa un somn bine-meritat. Despre trabucul in sine, nefiind un experimentat pot sa spun ca as fi ghicit fara probleme ca este un trabuc cubanez remarcabil. Aromele, taria, calitatea exceptionala a invelisului tradeaza locul de unde provine. Taierea si aprinderea au decurs de asemenea fara probleme. As mai mentiona ca in urma cu o zi, higrometrul imi indica 72%. Am aerisit umidorul pana am adus umiditatea la 70 %, umiditatea care inca se pastreaza constanta. Insa trabucul, fiind de o marime considerabila, e posibil sa nu fi ajuns la o umiditate optima. Am sa incerc sa-l fumez pe urmatorul peste cateva zile la o umiditate nu mai mare de 68%, sa vad daca nu cumva i se imbunatatesc aromele.
Numai bine. Mircea F.

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None