Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

La Rica - Perfecto

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Nume: Perfecto
Marca: La Rica
Producator: Horizon Cigars
Vitolla: Figurado
Tara de origine: Nicaragua
Mod de fabricare: Manual

La Rica - Perfecto

La Rica - Perfecto

Trabucul de o culoare maro inchis - maduro are un aspect perfect, ingrijit rulat, bine realizat. Culoarea este inchisa avand o aroma imbietoare inainte de aprindere cu nuante de piele, salin, miere si un usor iz de fermentat care aduce a parmezan.
Taiere se face cu un cutter tip ghilotina.

La Rica - Perfecto

Aprinderea se face uniform. Am folosit o bricheta cu o singura flacara potrivita pentru capatul ingust.

La Rica - Perfecto

Trabucul este unul slab spre mediu ca tarie, avand un titaj bun cu o umplere moderata. Aroma dupa aprindere este specifica trabucurilor dominicane cu un gust amarui de migdale, nuci si cafea.
Arderea a decurs perfect pe tot parcursul fumatei lasand un scrum deschis si de o lungime decenta, ducandu-ma cu gandul la o umplutura din frunze intregi.
La final, aroma lasata in camera este una decenta, placuta.
In ansamblu este un trabuc bun, decent, care merita incercat si care se lasa fumat pana dincolo de eticheta.

La Rica - Perfecto

La Rica - Perfecto

La Rica - Perfecto

La Rica - Perfecto

La Rica - Perfecto

La Rica - Perfecto

Comentarii (8)
1Luni, 02 Martie 2009 23:02
Arata foarte bine trabucul si am asteptat un review la el inca de cand ati postat "reviewuri februarie 2009". Dupa cum arata ma ducea cu gandul la toscane, si ma asteptam sa fie un trabuc tare. Multumim pentru review.
La noi le aduce cineva?
2Marţi, 03 Martie 2009 09:34
Review-ul era scris mai demult dar nu l-am publicat, mai aveam de pus pozele si abia ieri m-am hotarat.
La Rica se aduc si la noi, dar nu am vazut marimea asta fiind nou aparuta.

Aduce putin a toscano.
3Marţi, 03 Martie 2009 10:38
Pai daca aduce a Toscano pentru mine e perfect. Daca se poate sa imi dati si mie un pont de unde pot face rost ar fi nemaipomenit.
Preferatele mele sunt Toscano Originale, am mai incercat si Toscano Antica Riserva si Extravecchio dar Originale sunt preferatele mele. Marea problema cu Toscanele e ca nu le aduce nimeni, si domnul din Galati (Dorino de la David Dee) nu le vinde inca online.
De aici si rugamintea de a-mi spune de unde pot face rost si eu de trabucul din review. Daca nu este secret.
4Marţi, 03 Martie 2009 12:59
Eu le-am primit de aici:
http://www.cigar-connoisseur.co.uk/acatalog/La_Rica_nicaraguan_cigars.html

Dar nu le au la vanzare... Sunt inscris la "Cigars of the Month", abonament lunar si primesc 4-6 trabucuri selectionate de ei/luna. In februarie am primit si un La rica Perfecto.
Banuiesc ca si cele Robusto maduro au acelasi continut si cred ca se gasesc si pe la noi prin magazine la tuburi.
5Marţi, 03 Martie 2009 15:16
Multumesc pentru precizari. Tentanta oferta de la "Cigars of the month", din pacate insa nu este pentru toata lumea. Banuiesc ca si Cuaba Divinos au fost aduse tot de acolo.
6Marţi, 03 Martie 2009 16:12
Cuaba Divinos am cumparat-o de pe http://www.topcubans.com/ - un magazin online din Elvetia.

Periodic au promotii daca le urmaresti. Eu am cumparat o cutie intreaga de 25 bucati anul trecut.

Elvetia nefiind membra UE se plateste vama si TVA adica pretul de pe site il inmultesti cu 1,26 si rezultatul il mai inmultesti inca o data cu 1,19. Fara promotie iese cam la acelasi preti ca pe alte situri din UE dar daca prinzi o reducere de 30% e alta socoteala.

Elvetienii sunt baieti de treaba, nu baga factura in pachet, adica pe pachet scrie Gentleman gift si la vama te intreaba cat ai dat pe pachet. Ramane la latitudinea ta sa declari ca este cadou sau cat ai dat pe pachet.

Eu din principiu sunt corect si am platit vama, dar multi procedeaza altfel.
:)
7Sâmbătă, 14 Martie 2009 19:15
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
de si sunt fan ( ca sa nu spun ca sunt consumator de cubaneze ) ami place cum arata si acum ma tenteaza sa ancerc si eu una arata foarte bine si sigur luni am sa ma duc sa ma interesez de el sper sami faca o impresie bune ,nu sper ci chiar ami doresc sa faca impresie
8Sâmbătă, 14 Martie 2009 19:31
Este diferenta de gust intre trabucurile cubaneze si cele din Nicaragua, nu pot fi comparate, este ca si cum ai compara pipa cu trabucul. Asta nu inseamna ca nu exista trabucuri produse in alte tari, clasificate ca fiind premium. Cel de mai sus este un trabuc decent la un pret decent.

Eu caut si inca nu am reusit sa gasesc Magic Mountain de Maria Mancini, mor de curiozitate :)

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
Maduro Cigar Club Arad
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Marian Neagu Pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO