Forum nterzis persoanelor sub 18 ani
Bun venit, Oaspete
Vă rog să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Ați uitat parola?

Cand fumati trabucul
(1 vizualizează) (1) Oaspete
Du-mă josPagina: 1
Topic: Cand fumati trabucul
AndreiJ
Moderator
Răspunsuri: 26
graphgraph
Utilizator absent Apăsați aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Cand fumati trabucul acum 2 luni, 1 săptămână Karma: 0
Haideti sa spunem aici cum fumam trabucul, cu ce ocazie, ce facem in timpul orei de relaxare in compania unui trabuc bun. Mie in general imi place sa citesc o carte buna si eventual sa am alaturi si un Cabernet Sauvignon (daca e de Samburesti e perfect) sau un Martell XO. Astea cand ma bucur de un trabuc mai "consistent" - Don Alejando, Siglo VI, Esplendido, etc.
Sau daca nu am chiar atata timp la dispozitie, si fumez un T Coloniales, Siglo V, C Robustos etc imi place sa caut pe internet diferite lucruri care ma intereseaza sau bineanteles, este preferata compania unui prieten bun cu care sa stau la povesti.

Administratorul a interzis oaspeților să publice.
Humidor
Bogdan
Site Admin
Răspunsuri: 180
graph
Gen: Masculin HUMIDOR humidor_ro Reședință: Bucuresti Zi de naștere: 01/01
Re:Cand fumati trabucul acum 2 luni, 1 săptămână Karma: 3
Sunt multe momente in care poti savura un trabuc. Eu prefer un moment in care sa fiu relaxat si sa am suficient timp la dispozitie. De obicei nu fumez in public, nu ca m-ar deranja ca s-ar uita la mine ci mai degraba deoarece de obicei locul trebuie sa fie unul adecvat. In marea majoritate a cazurilor, savurez un trabuc dupa masa, acompaniat de o bautura alcoolica (vin, coniac, whisky, porto fiind preferatele mele), cafea, sau uneori, ceai.

Compania placuta a unei alte persoane este de preferat dar sunt si momente in care prefer singuratetea, in special urmarind o emisiune, un film, sau ascultand muzica. La o lectura prefer pipa.

Ultima editare: 04/07/2010 21:16 de Humidor.
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro
Alfred
Puritos
Răspunsuri: 8
graphgraph
Re:Cand fumati trabucul acum 2 luni, 1 săptămână Karma: 0
De obicei savurez trabucuri in compania prietenilor la o nopte de poker sau dupa ce vin de la lucru ma odihnesc si ma relaxez fumand un trabuc la un film s.a.m.d. si cum spune si Humidor sum multe momente cand poti fuma un trabuc zic eu ca momentul poate fi oricand imp este sa il savurezi din plin
Vizavi de fumatul in public , cert este ca daca fumezi un trabuc la un bar sau pe strada .... lumea se uita si chiar uneori insistent pe mine personal uneori ma poate deranja iar o alta problema este ca sunt foarte putine localuri cel putin in Timisoara unde au scrumiere speciale pentru trabucuri iar asta poate fi obositor cateodata ca de exemplu cand fumezi un trabuc mai mare sau cand mai ai ceva de facut in acel timp care necesita ambele maini .

Orice adevar este usor de inteles odata ce a fost descoperit .Important este sa-l descoperi.
Du-mă susPagina: 1
Moderatori: Humidor, AndreiJ