Forum nterzis persoanelor sub 18 ani
Bun venit, Oaspete
Vă rog să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.    Ați uitat parola?

Autoportret
(1 vizualizează) (1) Oaspete
Du-mă josPagina: 1
Topic: Autoportret
subsonique
Puritos
Răspunsuri: 3
graphgraph
Utilizator absent Apăsați aici pentru a vedea profilul utilizatorului
Gen: Masculin Reședință: Bucuresti
Autoportret acum 1 an, 4 luni Karma: 0
Ma numesc Bogdan, 37 de ani, nascut si crescut in Bucuresti...fumez de aproximativ 23-24 de ani (din clasa a 7 a) si am inceput cu Carpati fara filtru, Ateneu, Cismigiu, Dacia, Marasesti, Nationale, Snagov, Timis...pe vremea aia erau si trabucurile Club pe care de altfel le-am si incercat dar la varsta aia fiind afon in materie nu am inteles mare lucru....a urmat liceul cu Bucegi si din nou Carpati fara filtru, mai rar Vikend, BT si altele, intr-un cuvant am fumat cam tot ce era pe piata la momentul respectiv (Kent-ane fumau doctorii si altii, ma rog)....apoi dupa asa zisa Revolutie a explodat piata si a trebuit evident sa incerc fiecare gust si tabac (mi-au atras atentia in mod deosebit tigaretele London, Rothmans International si Dunhill...dee, alta viata, alt nivel)....facultatea la fel plina de invazia tigaretelor....apoi cativa ani in Italia unde am inceput sa apreciez trabucurile (Partagas, Romeo y Julieta, trabucurile olandeze ca astea se gaseau cel mai repede....mai faceam cate un schimb cu italienii de acolo, eu dadeam un Partagas primeam un Montecristo si asa mai departe...ma rog, gusturile s-au complicat....cam in aceiasi perioada am achizitionat si prima pipa, primul tabac de pipa....a mai urmat o perioada de trabucuri si apoi m-am stabilit definitiv la pipa de aproximativ 8 ani de zile.
Nu ma consider un cunoscator al trabucurilor pentru ca nu am avut timp destul sa probez suficiente trabucuri pentru a avea o imagine clara asupra paletei de arome, branduri si asa mai departe dar apreciez asa cum se cuvine un trabuc si cam stiu cu ce se mananca....din ce am incercat pana acum m-am oprit deocamdata la Cohiba si as incerca un Vegas Robaina pe viitor si multe alte branduri.
Va doresc o zi impecabila din toate punctele de vedere !

Administratorul a interzis oaspeților să publice.
deia_
Puritos
Răspunsuri: 8
graphgraph
Re:Autoportret acum 1 an, 3 luni Karma: 0
Buna,
numele meu este Iani si fumez trabucuri de pe 8 ianuarie anul asta cand am implinit 30 de ani. Atunci un prieten mi-a adus cadou un umidor, un cutter si o cutie cu trabucuri montecristo. Mentionez ca pana sa fumez primul trabuc nu am fumat niciodata in viata mea. De atunci am devenit pasionat de trabucuri (tin sa precizez ca imi placeau fotografiile cu Patriciu, Mazare,etc cu trabucurile in gura). Printre trabucurile fumate pana acum se numara montecristo no.3 si 4, cohiba esplendidos (primite cadou de la un amic, cumparate cu 10 dolari cutia de 25 de bucati din Rep. Dominicana), Vegas Robaina Clasicos, Partagas No 2 si magnum (nu stiu nimic despre ele dar aveau intr-un bar si mi-a placut forma lor).
In rest, sunt din Constanta, dar in timpul saptamanii stau in Bucuresti. Ma bucur ca am descoperit forumul acesta si incerc sa invat cat mai multe despre trabucuri si fumatul lor si sper eu si alti oameni care au aceasta pasiune.

Humidor
Bogdan
Site Admin
Răspunsuri: 174
graph
Gen: Masculin HUMIDOR humidor_ro Reședință: Bucuresti Zi de naștere: 01/01
Re:Autoportret acum 1 an, 3 luni Karma: 3
Bine ai venit Iani! Nu stiu de ce, dar banuiam ca esti din Constanta inca de cand te-ai inscris. Te asteptam cu opinii personale pe forum, cu sfaturi, intrebari si sugestii.

It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro
g_tr
Corona
Răspunsuri: 50
graphgraph
Autoportret acum 1 an, 2 luni Karma: 2

Salut!Numele meu este Gabi,nascut in Constanta in urma cu 29 de ani.In urma cu ceva ani m-am stabilit in Germania,oportunitate pe care am folosito pentru a-mi largi orizontul in domeniul tutunului.Mi-am inceput viata de fumator la varsta de 14 ani,moment la care pe piata romaneasca era o explozie de nume mari si mici din domeniul tigaretelor.Primele pachete de tigari cumparate a-u fost Kent fiind si cele care m-au determinat sa ma apuc serios de fumat.Dupa o perioada le-am abandonat fiind in cautarea unor tigari ceva mai tari,ajungand pentru un timp scurt sa incerc nume precum Assos,Lucky Strike,Camel....intr-un final am ales brandul Marlboro pe care l-am agreat multi ani.Am lasat in urma si aceasta marca in favoarea tigarilor Davidoff care se procurau doar ilegal n-e fiind comercializate la acea vreme pe piata.Cand am ajuns in Germania am abandonat si aceasta marca optand pentru marca Sobranie black,care a-u ramas Nr.1 in topul preferintelor.
Primele trabucuri pe care le-am incercat a-u fost Justus van Maurik (cele din fotografie).Avand oportunitatea sa l-e incerc destul de devreme nu am inteles mare lucru din aroma pe care o ofereau.In lipsa acestora obisnuiam sa cumpar c-am ceea ce se gasea pe piata romaneasca n-e avand o ideie concreta despre trabucuri si tigari de foi la acea vreme nu faceam nici diferenta intre calitate.
Dupa ce am renuntat definitiv la tigarete si fiindca timpul nu-mi permite sa savurez un trabuc in totalitate in timpul zilei,am facut un obicei din a folosi varianta mini a trabucurilor,preferatele mele fiind Romeo Y Julieta.Trabucri savurez in jur de 3-4 zilnic,dimineata la cafea si dupa masa de seara.Este musai in dieta zilnica a trabucurilor sa includa cel putin un Hommage 1492.

Ultima editare: 06/05/2009 20:41 de g_tr.
Alfred
Puritos
Răspunsuri: 8
graphgraph
Autoportret acum 3 luni, 3 săptămâni Karma: 0
Buna,
Numele meu este Alfred am 22 de ani si sunt din Timisoara sunt fumator de aproximativ 10 ani si am incercat mai multe branduri cum ar fi Zet,Assos,Winchester,Winson,Rm,PallMall,Gitanos,Rothmans,Davidoff si inca cateva care nu mi le amintesc acuma dar am ramas la Kent care fumez de 4 ani si am mai incercat cateva tigari-trabucuri cum ar fi Hammlet Agio (acum juma de ora) si inca cateva in general cumparate de pe la chioscuri si am inceput sa fac un hoby pentru trabucuri si tigarete fine , am tot navigat pe acest forum si e foarte interesant multe sfaturi s.a.m.d.p mar interesa cateva sfaturi ca de ex. cu ce as putea incepe inteleg ca este vb de gusturile fiecaruia dar asa in mare datimi un ex de un trabuc mai aromat dar sa nu fie nici prea piperat la pret .

Orice adevar este usor de inteles odata ce a fost descoperit .Important este sa-l descoperi.
Du-mă susPagina: 1
Moderatori: Humidor, AndreiJ