Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Iulie 2009

Partagas Shorts 09 Aug 2009 23:03 #339

Pentru luna iunie am ales acest trabuc.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Iulie 2009 20 Aug 2009 17:57 #340

Alegerea pentru luna iulie este H. Upmann-Churchill.
Attachments:
  • g_tr
  • ( User )
  • Corona
Last Edit: 08 Oct 2009 23:06 by DonQuijote.

Re:Partagas Shorts 08 Sep 2009 20:38 #344

Salut,
Stiu ca-i deja luna septembrie dar...
- cand alegeti trabucul lunii, il selectati din tot ceea ce fumati in luna respectiva sau din tot ce fumati din gama respectiva (cazul aici fiind Demi Corona daca nu gresesc)
- sunt curios, daca este varianta 2, cu ce alte Demi l-ati comparat (personal am citit si auzit lucruri bune despre Partagas Shorts)
- in aprilie parca, a fost in top 3 si San Cristobal de la Habana – El Principe . O comparatie se poate?
- eu tocmai mi-am luat cateva Montecristo no. 5 si as vrea in curand sa mai aprovizionez humidorul cu cateva Partagas Shorts si eram curios daca este atat de bun pe cat se spune, dar comparativ cu restu din acceasi clasa.
  • IronM
  • ( User )
  • Corona

Re:Partagas Shorts 09 Sep 2009 23:29 #347

Rubrica asta cu trabucul lunii este destinata, asa cum spune si titlul, trabucului care ni s-a parut cel mai bun in luna respectiva si cam atat. Desigur, parerile sunt foarte subiective. In principiu este foarte greu sa compari doua trabucuri, mai ales daca le-ai fumat la un interval de timp destul de mare. Nu am intentionat niciodata sa testez toate trabucurile din aceeasi marime deoarece nu vad rostul, fiecare este bun in felul lui si se poate potrivi intr-o anumita conjunctura.

Cat de bune sunt, iti vei da seama singur si depinde, desigur atat de gusturile tale, de locul de unde le-ai cumparat si cat de mult au fost invechite.
San Cristobal de la Habana - El Principe si Partagas Shorts mi s-au parut destul de bune, ambele, dar sunt diferite la aroma, umplere, aspect... nu vad ce comparatie as putea sa fac, poate doar asupra notei finale, care oricum este afisata.

Eu prefer sa testez singur trabucurile ca sa-mi fac o impresie, lucru pe care ti-l recomand, nu e mare lucru sa cumperi un trabuc, daca-ti place, poti sa cumperi o cutie dupa aceea.

Deci, da o fuga la magazin, cumpara o bucata si vei afla cu siguranta.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro
  • Page:
  • 1
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.31 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact