Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Fumatul in locuri publice
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Fumatul in locuri publice

Fumatul in locuri publice 24 Mar 2009 16:04 #140

Savurarea unui trabuc intr-un loc public trebuie facuta in locuri special amenajate.
In cazul in care acest lucru nu este mentionat, inainte de a fuma intrebati politicos persoanele in compania carora va aflati daca ii deranjeaza faptul ca va veti aprinde un trabuc.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Fumatul in locuri publice 28 Mar 2009 19:18 #166

Desigur, in locuri publice exista [din ce in ce mai multe] constrangeri, unele chiar obiective, pentru protejarea nefumatorilor.
Din fericire, savurarea unui trabuc este conditionata de ambianta. Eu nu aprind niciodata un trabuc cand conduc, cand stau la o bere, sau in general, cand sunt "pe fuga". Ca locuri publice prefer cafenelele specializate unde fumatul este explicit permis sau acele pub-uri in care sunt servite cafele aromate si ceaiuri, sau alte bauturi exotice, care de obicei au decoratiuni din lemn masiv si canapele din piele.
  • bogdanb
  • ( User )
  • Petit Corona

Re:Fumatul in locuri publice 28 Mar 2009 20:30 #169

bogdanb a scris:
Ca locuri publice prefer cafenelele specializate unde fumatul este explicit permis sau acele pub-uri in care sunt servite cafele aromate si ceaiuri, sau alte bauturi exotice, care de obicei au decoratiuni din lemn masiv si canapele din piele.

Daca te duci la un local din ala cu ceaiuri chinezesti si se aprind betisoare parfumate, mare lucru nu mai intelegi din trabuc. Daca localul este plin de fumatori de tigarete iti va fi greu sa savurezi un trabuc.
Restaurantele care ofera trabucuri la masa, sunt foarte bine aerisite. Daca vremea iti permite, poti savura un trabuc la o terasa, in aer liber.
Un lounge gasesti la hotel Hilton.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Fumatul in locuri publice 28 Mar 2009 20:52 #171

Un punct de vedere foarte corect: de evitat restaurantele chinezesti , bine ca eu nu ma dau in vant dupa mancarea chinezeasca!
Eu am in vedere localuri gen Pub/Lounge (cum este poate cel de la Hilton) care au o oferta ceai, cafea cu tot felul de arome, dar si cocktailuri alcoolice sau nealcoolice, mai mult sau mai putin clasice. Un astfel de loc pe care il frecventez ori de cate ori am ocazia este Old Nick Pub din Sinaia.
  • bogdanb
  • ( User )
  • Petit Corona
  • Page:
  • 1
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.25 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact