Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Trabucuri pentru diferita ocazii
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Trabucuri pentru diferita ocazii

Trabucuri pentru diferita ocazii 14 Iul 2010 03:23 #440

Ce trabuc preferam in diferitele ocazii si momente ale zilei. Sau daca asociem vreun moment sau vreo activitate cu un trabuc anume.
Am sa incep eu:

Trabucul de dimineata: Cohiba Siglo I, Trinidad Coloniales, Hoyo de Monterrey Petit Robustos

Trabucul de savurat (toata atentia e concentrata la el, nu intreprin nici o alta activitate cand il fumez): Vegas Robaina - Don Alejandro, Cohiba Esplendidos, Cohiba Maduro 5 Genios, H.Upmann Sir Winston.

Trabucul de plimbare(seara/noaptea, intr-un parc imens si pustiu, un trabuc e o companie excelenta): Montecristo Edmundo, Montecristo nr 2, Trinidad Robusto Extra

Trabucul de zi cu zi: Cohiba Maduro 5 Secretos, Cohiba Coronas Especiales, Vegas Robaina Famosos
  • AndreiJ
  • ( Moderator )
  • Moderator

Re:Trabucuri pentru diferita ocazii 15 Iul 2010 00:09 #443

Spre rusinea mea ma schimb de la o luna la alta. De obicei nu fumez dimineata decat in weekend si atunci prefer un trabuc mic pe care sa-l dau gata la o cafea cum ar fi un Cuaba Divinos. Dupa pranz, tot in weekend, este in functie meniu dar in principiu prefer un trabuc cu iz de Partagas. Intr-o vreme eram fan Belinda , facute la masina dar adevarate pentru cine isi aduce aminte de aroma vechilor trabucuri cubaneze si dupa 2-3 ani in humidor sunt o minune. Din pacate nu mai am si nici nu am mai gasit, daca gasesc cumpar un bax.

In momentul de fata, un top al marcilor cubaneze care-mi plac ar fi:
Partagas
Bolivar
Vegas Robaina
Cuaba
Ramon Allones

Tot in momentul de fata (si asta ma tine cam de 2 ani), prefer marimea robustos

In timpul saptamanii, de obicei nu fumez exceptie facand in vacanta.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Trabucuri pentru diferita ocazii 16 Iul 2010 00:48 #444

Daaa, uitasem de piticaniile de la Cuaba. Si mie imi plac.
Si in legatura cu marimea Robustos, este si preferata mea, sunt trabucurile "adevarate."
Cum sunt Ramon Allones? Nu am aincercat pana acum.
  • AndreiJ
  • ( Moderator )
  • Moderator
Last Edit: 16 Iul 2010 00:49 by AndreiJ.

Re:Trabucuri pentru diferita ocazii 16 Iul 2010 01:20 #445

forum.humidor.ro/mai-multe/495-ramon-all...ially-selected-.html

Mie-mi plac, trebuiesc tinute ceva timp la humidor... dar avand in vedere ca de la noi nu prea le cumpara nimeni, le gasesti gata invechite cu conditia sa astepti sa le vina randul. De obicei le importa pe la sfarsitul primaverii si o perioada de timp poti gasi si vechi si noi dar cel mai bine e sa le tii vre-o 2-3 ani.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Trabucuri pentru diferita ocazii 16 Iul 2010 02:32 #446

Hm.... esti un fericit daca reusesti sa le ti atata timp in humidor. La mine nu rezista trabucurile cumparate prea mult......
  • AndreiJ
  • ( Moderator )
  • Moderator

Re:Trabucuri pentru diferita ocazii 16 Iul 2010 13:51 #447

Uneori reusesc, alteori nu... Cand cumpar 1-2 trabucuri nu le cumpar ca sa le invechesc, asta e clar, dar cand cumpar o cutie, e clar ca fumez unul in zilele urmatoare, altul dupa cateva luni, si imi mai raman si dupa 3 ani uneori, ceea ce nu e cazul acum, singurul trabuc mai vechi e un RyJ de vre-o 3 ani, restul au maxim 6-12 luni.

Este explicabil daca tii cont ca in medie fumez cam 1-2 trabucuri pe saptamana.. asta inseamna 3-4 cutii de 25 de trabucuri/an. Floare la ureche!
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
forum.humidor.ro
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.36 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact