Humidor a scris:
Din cate-mi amintesc, ai avut probleme si cu alte trabucuri care au format puncte de mucegai... nu stiu ce sa zic deoarece, eu de cand tin trabucuri in humidor, nu am patit astfel de lucruri. Avand in vedere ca este al doi-lea incident pe care-l expui aici, ma gandesc ca ar fi bine sa-ti pui serios problema asupra modului de stocare. Banuiesc ca tu le-ai tinut pe toate in acelasi humidor, si implicit la aceeasi umiditate, nu inteleg de unele ar fi mai umede decat celelalte, poate doar daca au fost diferente de culoare inca de la inceput..
Ok, m-am dumirit, deci nu este nici o problema cu ele. Posibil ca mi s-a parut mie.
Legat de humidor, nu are nici o problema:) De data aceasta, am inspectat mai bine trabucurile imediat ce am venit de la El Unico. Le-am desfacut si atunci am constatat diferenta de culoare (chiar inainte sa le pun in humidor). Legat de petele de mucegai...acum nu mai sunt asa sigur ca era mucegai

. Cert e ca si pe unul din trabucurile loate acum, am gasit aceeasi pata...dar am insistat asupra ei cu degetul si s-a luat. Deci clar nu e de la humidorul meu, iar in ceea ce priveste primul set de trabucuri, dupa numai 3 luni de stocare la aprox. 72%umiditate s-au dovedit a fi delicioase

fapt ce m-a determinat sa merg in continuare pe Montecristo no 4.
Multumesc inca o data pentru lamurire, legat de culoare.