Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

De unde sa NU cumparam trabucuri !!!
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: De unde sa NU cumparam trabucuri !!!

De unde sa NU cumparam trabucuri !!! 06 Mar 2010 01:23 #383

Deschid acest topic tocmai datorita faptului ca au aparut in ultimul timp tot mai multe produse contrafacute pe piata. Si asta n-ar fi nimic, daca vazatorii de asa zise # tarbucuri tocmai aduse din Cuba# ar continua sa le vanda din portbagaj sau la ziar la micul anunt.
Cea mai mare problema e ca au inceput sa le vanda in magazinele de specialitate cu complicitatea vanzatorilor. Si te duci si dai 100 de lei pe o tigare buna si te trezesti cu o mahoarca de 2 lei.
Solutia: nu incurajati un astfel de comert, cereti bon fiscal de unde cumparati -pt ca vanzatorul sa nu-si mai poata face o spaga inlocuind produslul original cu unul contrafacut luat de la bisnitari. O alta solutie ar fi sa luati direct din magazinul importatorului ( pt cei din Bucuresti...).
Propun aici o lista neagra a magazinelor care vand trabucuri contrafacute si nu numai, si a celor originale, dar PROST PASTRATE.
Deschid eu lista cu magazinul Nick Classic din Piata Dorobanti ( vis a vis de Piata Dorobanti ), unde pe langa faptul ca le pastreza in conditii improprii, vanzatorii fac o mica spaga cu tigari de proasta calitate vandute ca fiind originale. Cand m-am dus si i-am reprosat ca tigarea cumparat de mine nu pare a fi originala, vanzatoarea mi-a dat banii inapoi fara sa se comenteze nimic.
Un alt loc de unde nu va sfatuiesc sa cumparati, de data asta din cauza conditiilor improprii de pastrare ( humidoare nearesite si niciodata incarcate cu apa ) sunt benzinariile Agip.
Astept si alte comentarii.
  • Esplendidos
  • ( User )
  • Puritos

Re: De unde sa NU cumparam trabucuri !!! 06 Mar 2010 17:41 #384

Eu in principiu nu cumpar trabucuri decat de la doua magazine, restul sa fiu sincer, nu mai intereseaza.
Oricine are o mica exerienta cu trabucurile stie ca atunci cand cumpara un trabuc trebuie sa se uite la higrometru si apoi sa inspecteze trabucul cumparat - miros, elasticitate, aspect general. Puncte de vanzare sunt peste tot, incepand de la benzinarii - nu numia Agip vinde, pana la restaurante, taverne, diferite chioscuri, magazine mici etc.
Daca tii neaparat sa cumperi si nu ai de unde, poti cumpara si de la benzinarie sau alte astfel de puncte de desfacere - trabucuri la tuburi, dupa o inspectie generala.

Mai eficient ar fi sa spunem de unde putem sa cumparam, adica mult mai simplu deoarece magazinele OK din Romania le putem numara pe degete. La capitolul magazine de unde sa nu cumparam, probabil ca sunt sute.

Si nu este o regula generala cu benzinariie, stiu o benzinarie Agip unde seful se pricepe. Problema principala ar fi ca sunt scumpe si nu merita, prefer sa cumpar din cele doua magazine care apartin firmei importatoare.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro
  • Page:
  • 1
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.24 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact