Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Jose La Piedra
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Jose La Piedra

Jose La Piedra 07 Iun 2010 15:10 #414

Am si eu o intrebare , tin sa precizez ca sunt un incepator in ale trabucurilor de orice fel . Mam documentat pe internet despre trabucurile JLP si intradevar exista acel mister daca ii pot spune asa (facute la mana sau masina) dar nu am gasit nici un review despre aceste trabucuri , am tot cautat si in magazinele de specialitate din Timisoara si de aprox 1 luna si ceva nu se mai gasesc (cererea este prea mare) in fine am vorbit cu angajatele unui magazin din Iullius Mall si miau spus ca pe saptamana asta trebuie sa primeasca si as vrea sa achizitionez macar unul pt degustat iar daca imi plac planuiesc sa imi iau o cutie dar astept si parerea cunoscatorilor rog mult "batranii" in domeniu sa ma intrume
Multumesc anticipat
  • Alfred
  • ( User )
  • Puritos
Orice adevar este usor de inteles odata ce a fost descoperit .Important este sa-l descoperi.

║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© σяιgιиαl ρяσfιlє ®
Last Edit: 22 Iul 2010 00:35 by DonQuijote.

Re:Jose La Piedra 08 Iun 2010 00:49 #416

Incearca la EL Unico Timisoara

Adresă: Str. Mărăşeşti,
Nr. 12, Timişoara
Telefon: 0771.696.116
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Jose La Piedra 10 Iun 2010 17:39 #422

Multumesc de raspuns. Dar eu cum lucrez in Mall intodeauna intrebam acolo si fiindca nu primisera de mai bine de o luna deoarece "stocul distribuitorului era epuizat" mam gandit ca nici la El Unico nu aveau ,acuma am numarul de telefon si am sa sun sa intreb .

P.S.Un revieuw la JLP si parerile voastre despre ele
Multumesc
  • Alfred
  • ( User )
  • Puritos
Orice adevar este usor de inteles odata ce a fost descoperit .Important este sa-l descoperi.

║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© σяιgιиαl ρяσfιlє ®

Re:Jose La Piedra 10 Iun 2010 17:46 #423

Mda am dat un telefon la El Unico si intradevar au acelasi distribuitor deci nu au nici ei pana cand primesc va rog mult faceti un reviewu la ele
  • Alfred
  • ( User )
  • Puritos

║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© σяιgιиαl ρяσfιlє ®

Re:Jose La Piedra 10 Iun 2010 18:11 #424

- mi-a placut asta cu sa facem un review. Din cate ai observat, review-ul are poze, deci se presupune ca trebuie fumat, facut poze, scris review. Deocamdata nu am nici un trabuc JLP in humidor si nici timp pana vine weekendul, atunci cand probabil oricum voi fuma altceva...

Pana atunci, oricum, daca frunzaresti bine situl, vei gasi doua review-uri la aceste trabucuri:
JLP Nacionales - forum.humidor.ro/mai-multe/224-jose-luis-piedra-nacionales.html
JLP Petit Cetros - forum.humidor.ro/mai-multe/162-jose-luis...ra-petit-cetros.html

Te mai poti orienta si de aici: cigars-review.org/cigars/Jose-Luis-Piedra.htm

Sa-ti vand un pont: El Unico este detinut de acleeasi persoane care detin Brands International - importatorul unic Habanos. Ai mai multe sanse sa gasesti la El Unico si mult mai ieftin decat la Mall. Pe de alta parte, in perioada asta se schimba preturile la Habanos si e posibil sa fie cu stocurile diminuate.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro
Last Edit: 10 Iun 2010 18:50 by DonQuijote.

Re:Jose La Piedra 10 Iun 2010 20:23 #425

Imi cer scuze pentru insistenta mea in legatura cu acele reviewuri si multumesc pentru indrumarea spre acele doua reviewuri.
Mercy si pentru acel pont si spune-mi te rog cat iti datorez pt. el
  • Alfred
  • ( User )
  • Puritos

║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© σяιgιиαl ρяσfιlє ®
Last Edit: 10 Iun 2010 23:19 by DonQuijote.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.34 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact