Salut,
Chiar daca nu am prea multa experienta, incerc sa-ti raspund eu pana primesti un raspuns mai complex.
In primul rand, daca nu ai humidor nu cred ca merita sa iei mai multe trabucuri, chiar daca le vei tine in tuburile lor. Humidorul se foloseste pentru pastrarea lor optima precum si pentru o invechire calitativa. Daca le vei tine doar in tuburile lor, in mod cert nu o sa le faci nici un bine, iar in functie de cat le tii le poti face chiar rau.
Parerea mea este sa-ti iei cat crezi ca fumezi in 1saptamana maxim, pana iti iei un humidor.
Legat de achizitionare, pe la noi, preturi accesibile si calitate cel putin medie nu prea am gasit. In schimb, online oferta e foarte diversificata. Eu am inceput (si recomand) cu un Humidor mic (25buc) - suficient pentru unu care nu fumeaza zilnic. Este din Germania si a venit gratis acasa. Plata online. Dupa ce am platit cu cardul, pe net, a ajuns acasa in 2 zile (de fapt 3 - ca prima oara cand au venit nu eram acasa).
Aici ai linkul:
www.humidordiscount.com/Humidors_Adorini.html - modelul Torino Deluxe.
In concluzie, te sfatuiesc sa iei de afara! Ai o gama mai mare de produse din care sa alegi.
Bafta