Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Pastrarea trabucurilor
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Pastrarea trabucurilor

Pastrarea trabucurilor 27 Apr 2010 19:00 #388

Buna ziua tuturor,

Am fost captivat de curand de aceasta pasiune, iar pana la achizitionarea unui umidor as vrea sa stiu daca e in regula sa le pastrez in tuburile lor in care sunt comercializate? si cam cat timp as putea sa le depozitez in aceasta forma ?
iar legat de umidor poate ma ajuta cineva cu un sfat de unde pot achizitiona ceva de calitate medie aprox. 500 ron.
si ce ma sfatuiti cumpar de aici sau comand ?

Multumesc.
  • Costa
  • ( User )
  • Puritos

Re:Pastrarea trabucurilor 03 Mai 2010 18:29 #390

Salut,

Chiar daca nu am prea multa experienta, incerc sa-ti raspund eu pana primesti un raspuns mai complex.
In primul rand, daca nu ai humidor nu cred ca merita sa iei mai multe trabucuri, chiar daca le vei tine in tuburile lor. Humidorul se foloseste pentru pastrarea lor optima precum si pentru o invechire calitativa. Daca le vei tine doar in tuburile lor, in mod cert nu o sa le faci nici un bine, iar in functie de cat le tii le poti face chiar rau.
Parerea mea este sa-ti iei cat crezi ca fumezi in 1saptamana maxim, pana iti iei un humidor.

Legat de achizitionare, pe la noi, preturi accesibile si calitate cel putin medie nu prea am gasit. In schimb, online oferta e foarte diversificata. Eu am inceput (si recomand) cu un Humidor mic (25buc) - suficient pentru unu care nu fumeaza zilnic. Este din Germania si a venit gratis acasa. Plata online. Dupa ce am platit cu cardul, pe net, a ajuns acasa in 2 zile (de fapt 3 - ca prima oara cand au venit nu eram acasa).

Aici ai linkul:
www.humidordiscount.com/Humidors_Adorini.html - modelul Torino Deluxe.

In concluzie, te sfatuiesc sa iei de afara! Ai o gama mai mare de produse din care sa alegi.

Bafta
  • IronM
  • ( User )
  • Corona

Re:Pastrarea trabucurilor 05 Mai 2010 19:47 #392

Salut,

multumesc pentru sfaturi, am comandat in cele din urma modelul acesta: www.humidordiscount.com/Humidors_Adorini/Modena__Deluxe.html
am efectuat comanda vineri 30.04.2010 dar pana astazi nu am primit nicun semn.
nu stiu cum sa procedez cu receptionarea lui in conditiile in care ajung acasa dupa ora 19.
stii cumva ce curier face livrarea?

o sa mai revin cu intrebari, cu siguranta dupa ce il primesc

Multumesc,

Costa
  • Costa
  • ( User )
  • Puritos

Re:Pastrarea trabucurilor 05 Mai 2010 21:34 #393

Salut,

Imi place modelul pentru ca are higrometrul afara si nu mai trebuie deschis capacul pentru a verifica umiditatea. Este o alegere buna daca ai de gand sa il tii macar jumate plin mereu
Firma de curierat este DHL-ul care vine 3 zile la rand si-ti lasa mereu cate un biletel in cutie daca nu te gaseste acasa. Si pe biletel scrie unde sa suni si ce sa le zici daca vrei sa ti-l ridici de la sediul lor. Asa am patit si eu, cu toate ca le-am dat nr de tel si le-am si specificat ca vreau sa fiu sunat (pt aceleasi motive ca si tine). Oricum, de venit vine.
Bafta
  • IronM
  • ( User )
  • Corona

Re:Pastrarea trabucurilor 05 Mai 2010 23:57 #394

Felicitari! Buna alegere si arata bine. Sa-l stapanesti cu placere!
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Pastrarea trabucurilor 06 Mai 2010 15:35 #397

Multumesc,

Cum a spus si IronM sper sa-l tin jumatate plin mereu...cel putin asa intentionez.

O zi buna,

Costa
  • Costa
  • ( User )
  • Puritos
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.33 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact