Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Lista de cumparaturi
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Lista de cumparaturi

Lista de cumparaturi 19 Iun 2009 21:29 #272

Bine v-am gasit. Mare bucurie am avut cand am dat peste site-ul asta. Foarte bine documentat.Am reusit sa gasesc aici, citind forumul cap coada, multe raspunsuri. As mai avea nevoie de cateva sfaturi totusi.

Impreuna cu niste colegi planuiesc o mica excursie in care sa sarbatorim cateva realizari si, pentru ca-mi place sa ma rasfat din cand in cand cu lucruri fine, as vrea foarte mult sa innobilez momentul cu niste trabucuri. Am mai gustat de-a lungul timpului dar, numai ce se gaseste prin supermakert-uri si care, dupa parerea mea, au fost extrem de uscate. Unele crapate si cu un gust acru chiar pe care n-am putut sa le termin.

Intrebarile mele sunt:
1. Ce recomandati pentru incepatori? Trebuie musai sa le pot cumpara din Bucuresti avand foarte putin timp la dispozitie. M-am orientat dupa Bolivar Petit Corona, Partagas Mille Fleurs, H. de Monterrey Petit Robust / Epicure No. 2. Gasesc in Bucuresti? Sau aveti alte recomandari?

2. Cum sa le mentin pe perioada transportului? As vrea sa fie "proaspete" 24-48 ore de la cumparare. Am inteles ca la El Unico se gasesc pungi speciale. Cum trebuie tinute ele la randul lor?

Ghilotina si chibrituri cred ca o sa gasesc fara probleme.

Multumesc,
Andrei
  • andrei.mita
  • ( User )
  • Puritos

Re:Lista de cumparaturi 19 Iun 2009 22:45 #273

Bine ai venit,

1. Este destul de greu sa recomanzi un trabuc, fiecare are gusturile lui, unora le plac cele mai tari, altora le plac cele mai slabe, unii prefera nuantele robuste altii cele florale si asa mai departe. In mod normal, unui prieten, pe care il cunosti si ii stii gusturile, ii poti recomanda ceva, daca este unul care ii plac vinurile seci ii poti recomanda un trabuc care ti se pare tie ca ar merge cu acele vinuri, daca este un prieten caruia ii plac fripturile, ii poti recomanda un alt trabuc, altfel, este destul de greu sa faci o recomandare. Exista totusi trabucuri pentru incepatori, desi risti, daca recomanzi un astfel de trabuc ca prietenul tau sa fie dezamagit. Poate el se asteapta sa obtina "efectul" maxim...

Mai mult, recomandarea tine de moment, intr-un fel sarbatoresti o realizare artistica si altfel sarbatoresti o batalie castigata!

Parerea mea, poti cumpara de la El Unico, sunt tinute destul de bine... fata de alte magazine. Daca la magazin dai de o tipa miniona cu buzele umflate, intoarce-te in alta zi sa cumperi. Daca dai de o tipa mai inalta si care iti spune bine ai venit, cu ce va putem servi, poti sa cumperi linistit. Mare atentie, uita-te foarte bine la trabucuri inainte.

Pentru a vedea taria trabucurilor si aroma lor poti consulta situl: www.topcubans.com/
Pentru a vedea cat de bune sunt... poti consulta: www.cigars-review.org/

2. Poti cumpara pungi de la El Unico (o punga ajunge), costa cam 8 lei bucata si poti depozita trabucurile ~30 zile in ea.

Daca vrei, iti pot transmite pe email o lista cu preturile orientative Habanos din Romania.
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Lista de cumparaturi 19 Iun 2009 23:27 #274

M-am bucurat mult cand am citit randurile, acum stiu cum sa pun intrebarea mai bine.

Secundo, chiar sarbatorim o realizare artistica. Impreuna cu acesti colegi ai mei tocmai am vernisat o expozitie de fotografie si ne mai pregatim pentru inca una. A fost un an bun pentru noi.

Despre trabucurile pe care le vreau... ceva slab poate spre mediu, floral. Ma gandesc ca trebuie sa echilibreze taria bauturilor. O sa rascolesc site-urile mentionate.

Lista de preturi m-ar ajuta mult.

Multumesc
  • andrei.mita
  • ( User )
  • Puritos

Re:Lista de cumparaturi 19 Iun 2009 23:54 #275

Bun, o recomandare:
Trinidad - Reyes, la o discutie lejera, de dimineata la o cafea sau un ceai fie ca sunteti la hotel, fie ca veti plecati cu cortul
Cohiba - Siglo IV, la un desert, dupa pranz si daca va grabiti sa plecati rapid pe un traseu, in timp ce studiati harta.
Romeo y Julieta - Churchills, la masa festiva, dupa discursul oficial, in timp ce se dau premiile
Partagas Serie P no. 2 - la final, ca sa trageti concluziile si ca sa ramaneti marcati de eveniment
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro
Last Edit: 20 Iun 2009 00:04 by DonQuijote.
  • Page:
  • 1
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.29 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact