Index Forum humidor.ro

HUMIDOR.RO

Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Pro si contra...fumatului
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pro si contra...fumatului

Pro si contra...fumatului 25 Mar 2009 02:00 #147

Acesta ar fi un topic "contra" ideii de tigara, trabuc(!), pipa(?) electronice. Pe principiul ca un lucru, cu cat este interzis mai tare, cu atat este mai dorit si mai cautat, va prezint mai jos un link catre un document cel putin interesant:
In defense of smokers

Ce mi s-a parut interesant este ca, departe de a face apologia fumatului, demonteaza teoriile conform faptului ca fumatul provoaca cancer, demonstrand totodata ca intreaga campanie antifumat din zilele noastre este doar propaganda. Nu ieftina, ci una chiar foarte scumpa....
  • bogdanb
  • ( User )
  • Petit Corona
Last Edit: 25 Mar 2009 16:30 by DonQuijote. Reason: Editare link incorect

Re:Pro si contra...fumatului 25 Mar 2009 16:31 #149

Ti-am corectat linkul care era trecut si pe situl humidor.ro la informatii:

forum.humidor.ro/categorii/51-informare.html
  • DonQuijote
  • ( Admin )
  • Site Admin
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
forum.humidor.ro

Re:Pro si contra...fumatului 28 Mar 2009 04:19 #161

Mea culpa!
Probabil ca asa se intampla in comunitatile care se dezvolta foarte rapid, uneori iti mai scapa informatii. Totusi, chiar daca imi recunosc de vina de a nu fi parcurs cu atentie toate sectiunile inainte, propun ca informatiile din aceasta sectiune sa fie publicate daca se poate mai "in fata", pentru acces facil, mai ales al noilor veniti.
  • bogdanb
  • ( User )
  • Petit Corona

Re: Pro si contra...fumatului 14 Ian 2011 18:39 #517

Din experienta personala, cand m-am lasat de fumat (50+ tigarete/zi) si am trecut pe trabucuri, am incetat sa mai tusesc. Cvasi-deloc. Daca trag in piept o tigareta acum, imi vars plamanii. Cu toate astea, nu pot spune ca sunt nefumator: fumez pe zi cam 4-5 puritos SAU 5-6 Cohiba Club SAU 2-3 Panetelas/Petit Coronas SAU 1-2 trabucuri adevarate. Daca e marti, primele doua variante, daca e ziua mea, ultima.

Concluzie: ma simt ca un nefumator, am scapat de cea mai nasoala parte a viciului (gestul compulsiv) si ma bucur de fumat, a devenit un eveniment, nu un reflex. Cu nicotina stau bine, probabil mai bine ca inainte. La banutzi, probabil pe la vreo 30-50% in plus.
  • dsalageanu
  • ( User )
  • Puritos
Last Edit: 14 Ian 2011 18:39 by dsalageanu.
  • Page:
  • 1
Moderators: AndreiJ
Time to create page: 0.74 seconds
Copyright © 2012 Humidor. Toate drepturile rezervate.
Joomla! este software liber, distribuit sub licenţa GNU/GPL License.
Conditii de utilizare | RSS & Newsletter | Contact