Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Cercul fumatorilor de pipa & trabuc - Sibiu

Email Imprimare

La Sibiu a fost infiintat de curand un nou club al fumatorilor de pipa si trabuc, denumit Cercul fumatorilor de pipa & trabuc - Sibiu.
Situl oficial al acestui club trateaza deocamdata doua teme: review-uri la tutun si intalniri ale membrilor. Aflam astfel ca membrii au avut deja doua intalniri, una pe 27 aprilie iar cealalta pe 25 mai.

Stirea a fost difuzata de mrg fiind preluata de pe Fumeurs de Pipe si care comenteza:

"Nu ma pot abtine sa nu fac un comentariu pe marginea sursei mele de informare - respectiv site-ul francez. In mod normal, o astfel de initiativa ar fi trebuit sa fie facuta publica prin intermediul Pipa Club Romania (PCR - nefericit acronim), pt. a inlesni legaturile dintre organizatii/cluburi/asociatii sau orice alte forme de asociere ale fumatorilor de pipa. Eu unul insa nu am simtit in vreun fel prezenta&activitatea acestui "for national". De altfel, la categoria "Cluburi afiliate" apar doar Pipa Club George Sand si Pipa Club Vasile Canarache - entitati total necunoscute -, iar la "neafiliate" Constanta Pipe Club si Pipa Club Bucuresti, respectiv singurele cluburi care sunt mai active. Ma opresc aici cu carcotitul, caci oricum intrebarile mele nu pot fi decat retorice, pt ca ma indoiesc  ca voi primi o lamurire asupra ce face, practic, PCR. Dar poate ca ma insel..."

Comentarii (2)
1Miercuri, 02 Iunie 2010 20:18
Mulțumesc pentru aceasta stire. Sper să păstram legătrua. Salutări din Sibiu, Stefan
2Miercuri, 02 Iunie 2010 20:26
Stefan, va asteptam orcand aveti drum prin Bucuresti la o pipa. Poate reusim sa facem o intalnire la nivel national impreuna cu cei din Constanta si de ce nu, cei din Iasi (se tin si acolo intalniri)

Va urez succes si tinem legatura. Adresa oficiala a clubului este Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO