Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Retrospectiva saptamanii #3 - 2010

Email Imprimare

Iata cateva lucruri care merita mentionate din saptamana care tocmai a trecut:

• 15.01.2010 - a avut loc intalnirea membrilor Pipa Club Bucuresti la "La Popota" la care a participat si subsemnatul. Ca de obicei, o intalnire placuta, plina de surprize si tutunuri noi. Interesante au fost tutunurile aduse de Lifelover din Elvetia. La intalnire au participat si doi reprezentanti ai ziarului Adevarul de seara, urmand ca in scurt timp sa fie publicat un articol despre PCB. Tot la aceasta intalnire am primit de la Zudo un trabuc Playboy Toro la care puteti citi recenzia aici.
  • Recenzii trabucuri de citit: Macanudo 1968  - Cigar Inspector, Romeo y Julieta Exhibición No. 4 - The Stogie Guys, Torano Exodus 1959 - Cigar Jack's, Opus X Lost City - A Cigar Smokers Journal
  • Un nou trabuc fumat de Winston Churchill jumatate si abandonat a fost vandut pentru 300£. Churchill foarte rar nu fuma un trabuc pana la capat, probabil ceva foarte urgent l-a facut sa-l uite. cititi mai mult...
  • Top 10 cele mai ieftine magazine online publicat de CigarCyclopedia. Pe locul I ramane 1001 Cuban Cigars.
  • Noi recenzii la tutun de pipa pe blogul lui Cinabru:

Peterson - Irish Flake: "Tutunurile Peterson mi se par cea mai buna optiune din ce se gaseste la noi, chiar daca nu sunt foarte incantat de aromaticele lor. Sunt fan declarat University Flake (primul meu flake :) ) am fumat cu placere Old Dublin, incerc sa inteleg mai bine Irish Oak (recomandat de Molia) si nici Sherlock Holmes nu a fost deloc rau." cititi mai mult...
Samuel Gawith - Squadron Leader: "Squadron Leader a ajuns rapid unul dintre tutunurile mele preferate inca de la primele fumate. E adevarat si ca ce am fumat pana acum de la Samuel Gawith nu m-a dezamagit, stiu sa faca mixturi delicioase, puternice si interesante. Iar acesta mi se pare unul dintre cele mai bune." cititi mai mult...
Jess Chonowitsch - T 14: "Am fumat cu ceva vreme in urma T 16 de la Jess Chonowitsch, mi-a placut, asa ca am vrut sa gust si o mixtura fara latakie de la acelasi producator. Am ales T 14, in ideea ca amestecul de virginie si cavendish imi va permite sa il fumez in casa, fara ca sotia sa-si doreasca sa ma trimita intr-o lunga plimbare nocturna prin curte. Nu este o amatoare de latakii, din pacate." cititi mai mult...

Weekend Placut!

Ti-a placut aceasta retrospectiva? Aboneaza-te la Newsletter!

Comentarii (2)
1Duminică, 24 Ianuarie 2010 00:36
Multumesc mult, ma bucur ca ti s-au parut interesante.
2Duminică, 24 Ianuarie 2010 11:41
Cu placere si la mai multe!

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None