Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Humidor Dominican Corona 2008 - bundle

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 4
Cel mai slabCel mai bun 
Humidor dominican corona bundle 2008

In urma cu 6 luni am cumparat o duzina de trabucuri bundle dominican corona. Intentionez sa achizitionez trabucuri bundle o data pe an, scopul principal fiind testarea acestora dupa o maturare de 6, 12, 24 luni.
Trabucurile au fost tinute la 65% umiditate timp de 6 luni. Cateva trabucuri le-am testat chiar imediat dupa ce le-am cumparat si la 3 luni.
Iata ca au trecut cele 6 luni si astazi m-am decis sa vad cum au evoluat.

Humidor dominican bundle 2008

Constructia trabucurilor este destul de reusita, nu exista deteriorari sau defecte exterioare, suprafata prezinta nervuri fine, fara un aspect uleios, putin prea aspra la atingere.

Aprinderea se face fara probeme, uniform.

Aroma predominanta este de pamant reavan cu nuante de lemn si migdale.  Arderea decurge uniform, nu sunt probleme de combustie.

Nu exista o diferenta semnificativa intre trabucurile fumate in urma cu 6 luni si acestea. Urmatorul test va fi peste 6 luni.

Aceste trabucuri sunt destul de bune, nu se ridica la nivelul trabucurilor premium dar nu pot fi ingnorate fiind mai bune decat alte trabucuri, mult mai scumpe ca de exemplu Vasco da Gama.

Comentarii (2)
1Marţi, 07 Octombrie 2008 12:41
Arata bine trabucurile iar precizia arderii, dupa cum se vede in poze este remarcabila. Si banderola arata bine !! :) Daca spui ca suprafata este putin aspra , asta poate fi un indiciu ca wraper-ul este sumatra (frunzele de sumatra au niste tepi mititei (toothy - in engleza) care devin vizibili pe scrum. Insa culoarea, asa cum se vede in poza, este diferita de cea de sumatra. Oricum, culoarea wrapper-ului este frumoasa si "inviting" iar scrumul lung e o dovada clara ca rularea este facuta cu mana de meserias.
Eu am retineri in a cumpara la bundle dar, in ultima vreme, am avut surprize placute.
Chestia cu un wrapper uleios este , cam de domeniul fantasticului, uleiurile eterice sunt primele care se pierd insa, la un trabuc de calitate premium, apar depuneri pe wrapper sub forma de micro cristale care au aspect de "pudra gris-verzuie" - cea mai buna indicatie a unui trabuc excelent, care a fost pastrat in conditii excelente. Am avut bucuria sa dau peste o cutie de Hoyo de Monterrey Double Corona ' 95 pastrata intr-un humidor de tobacco shop. Iti dai seama ca am sarit in sus de bucurie cand am deschis-o si am vazut ce e inauntru !!
Si eu pastrez trbucurile la 65% umiditate, 70% mi se pare, totusi, prea mult.
2Marţi, 07 Octombrie 2008 16:41
Multumesc pentru precizari Cristi! Si eu am retineri, dar tot m-au indemnat la JPB sa le incerc si ca ar fi foarte apreciate de cumparatori (?).

:) eu nu am avut ocazia sa incerc un trabuc pudrat si nici nu cred ca sunt sanse sa gasim asa ceva la noi in urmatorii 10 ani.

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO