Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Adaptare humidor Metro pentru pastrarea tutunului de pipa

Email Imprimare
In urma cu ~3 luni am cumparat de la Metro doua humidoruri pentru trabucuri, unul de 50 de trabucuri - pe care l-am reconditionat pentru a-l folosi la pastrarea trabucurilor si unul mai mare cu geam pe care l-am adaptat pentru a pastra tutunul de pipa.
Acesta este rezultatul:

In continuare va voi povesti ce transformari a suferit.
In primul rand trebuie spus ca humidorul este facut din MDF si doar furniruit cu cedru - asta insemnad ca nu este prea bun pentru trabucuri.

La o prima examinara am constatat ca fundul cutiei este inaltat, pierzandu-se astfel din spatiul disponibil si m-a hotarat sa-l demontez pentru a-l muta mai jos. Pentru a scoate placa am dat doua gauri de 20 pentru a putea baga degetul ca sa trag. Placa este foarte bine lipita si se poate rupe la aceasta operatie.

Pentru a muta fundul mai jos am taiat o bucata din el, dupa care l-am lipit folosind acrilic sanitar.

Dupa uscare, am trecut la completarea peretilor laterali din partea de jos a cutiei. Pentru aceasta aveam nevoie de un material cu grosimea de 7mm. Am cumparat de la Hornbach o placa de 60/30 (cm) din FDF - 3mm (similar cu MDF-ul dar mai subtire - in esenta carton presat, material din care este facut si humidorul. pentru a obtine grosimea necesara am lipit cate doua bucati si i-am aplicat furnir din stejar european pentru aspect. Placile si furnirul, le-am lipit cu Moment.

Am lipit si peretii originali. Despartitorii i-am taiat si i-am lipit astfel incat sa se muleze pe noua forma a cutiei.

P1011861.JPG

La final am remontat capacul si accesoriile si am umplut humidorul cu cutii de tutun.

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
Maduro Cigar Club Arad
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Marian Neagu Pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO