Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Reuniune Pipa Club Bucuresti Rendez Vous 26 septembrie 2008

Email Imprimare

Reuniunea a decurs in 4: eu, molia, dalles si marian. Masa nu a fost una dintre cele mai bune dar asta se explica probabil prin faptul ca molia a sunat, cerandu-le o rezervare pentru Pipa Club...
Pe langa amplasarea inadecvata a mesei la intrare, curentul creat de fereastra deschisa, betisoarele parfumate care nu se portrivesc de nici o culoare cu aroma pipei a mai fost si nesimtirea personalului.

Participarea la Campionatul European al fumatorilor de pipa din partea Pipa Club Bucuresti a fost anulata din cauza ca nu avem pe cine sa trimitem acolo. O varinata ar fi fost augustinus, care a si dat dovada la concursul nostru ca stapaneste cel mai bine tehnica.

Am discutat si despre o noua locatie desi probabil vor fi aceleasi probleme intr-un local inchis.
S-au degustat tutunuri noi, s-au admirat pipe si s-au discutat tehnici de reconditionare.

Reuniune Pipa Club Bucuresti Rendez Vous 26 septembrie 2008
Comentarii (4)
1Luni, 29 Septembrie 2008 11:20
Am trimis mesajul catre administratorul ceainariei si raspunsul a sosit prompt:

"Buna dimineata,
Sincera sa fiu, am ramas socata de acest articol si imi pare extrem de rau ca s-a intamplat acest lucru. Ceainaria Rendez-Vous nu si-a propus niciodata sa isi alunge clientii si nu acesta este scopul nostru. Din pacate nu putem face fata tuturor obstacolelor (lipsa de bun simt a personalului, lipsa de educatie si chiar lipsa de personal de calitate). Incercam din rasputeri sa oferim tuturor aceeasi atmosfera relaxanta, imi pare foarte rau ca acea masa din hol v-a fost data, sunt convinsa ca nu a fost cu intentie ci pur si simplu din lipsa de locuri disponibile. Problema ceainicelor exista si este reala, se va suplimenta in aceasta saptamana deorece ceainicele nu au fost livrate.

Eu imi cer scuze personal pentru aceasta intamplare nefericita si va invit la ceainaria din Calea Floreasca 102 unde puteti savura in liniste un ceai, fiind mai putin vad de clienti, ceainaria de la Universitate este intotdeauna foarte aglomerata sambata seara si poate din incapacitate de organizare s-a intamplat acest lucru.

Va multumesc din suflet pentru intelegere si sper ca acest incident sa nu se mai repete niciodata in Ceainariile Rendez-Vous..."

Madalina Radulescu
Administrator Ceainariile Rendez-vous
www.ceainarie.ro
rendez-vous@ceainarie.ro
2Luni, 29 Septembrie 2008 15:16
Putem incerca si la Floreasca... daca e mai aerisita... Probabil ca si noi trebuie sa facem consumatie mai consistenta.
3Luni, 29 Septembrie 2008 15:24
Nu stiu ce sa zic, in fond si la urma urmei este doar o ceainarie...nu vad ce fel de consumatie consistenta am putea face....meniul consista in ceaiuri si prajituri.....2-3 ceaiuri de fiecare sunt o consumatie consistenta zic eu...
4Miercuri, 01 Octombrie 2008 10:23
In floreasca e un pic mai aerisit, intr-adevar. Consumatie consistenta ar fi >30lei de om, adica 3 ceaiuri. In meniu mai exista si vinuri, cocktailuri, sucuri naturale, etc. Ramane sa decideti voi daca Rendez-Vous mai merita o sansa. Eu nu-s prea optimist stiind cu cine avem de-a face iar personalul cam e acelasi.

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None