Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Reuniune Pipa Club Bucuresti Green Tea 15 august 2008

Email Imprimare

@molia:

Prezenta a fost urmatoarea, in ordinea aparitiei: eu, BogdanDr, Pionier, Augustinus, Dalles. Ca de obicei am avut parte de o larga paleta de tutunuri si pareri despre ele si discutii despre viitorul mai mult sau mai putin indepartat al clubului, discutii care se vor relua probabil mai intens la urmatoarea intalnire, pe 5 septembrie, odata cu probabila distribuire a pipelor reprezentative ale clubului.

@augustinus:

Chiar daca nu am fost foarte multi, am avut parte de o intalnire de mare calibru. Pe langa mixtura lui Molia, Dalles a avut bunavointa de a ne servi cu cate o portie de Balkan Latakia de la Gawith and H., un amestec delicios si ne-a prezentat doua pipe de prima clasa: o pipa Dunhill, cumparata din talcioc, pe un pret de nimic, o adevarata bijuterie, si o pipa Savinelli, care a avut parte de cateva retusuri dalles-iene. Cu aceasta ocazie am avut placerea sa-l cunosc pe Pionierul, pipar incepator asa cum se declara domnia sa, dar cu o pasiune pt pipe si tutunuri demna de invidiat. Rhodesian bent-ul de la Stenwell si pipa de la Butz Choquin, cu autograf Rolando Negoita, mi-au confirmat inca o data ideea ca vechimea intr-alea fumatului nu poate duce inevitabil la o experienta direct proportionala cu aceasta. Pentru o persoana care fumeaza doar de cateva luni, a fost impresionant, o reala placere. Sper ca la urmatoarea intalnire sa ne vina si tutunurile comandate, ca sa mai improspatam putin aerul gazdelor noastre de la ciainarie.

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO