Nume: Petit Robusto
Marca: Hoyo de Monterrey
Tara de origine: Cuba
Vitola: Petit Robusto
Mod de fabricare: manual
Pret de achizitie: de la 24 LEI pe piata romaneasca
Apreciere globala:
- (4,4)
![]() |
Inca de cand am avut acest trabuc in humidor, mi-a placut prin constructie. De obicei aceasta marime mi se potriveste perfect pentru o fumata de 45 de minute seara, atunci cand nu am prea mult timp la dispozitie. Cu toate ca marca produce in ultima vreme trabucuri la o calitate care lasa de dorit, Petit Robusto ramane o havana "adevarata". Taierea am facut-o cu un cutter cu doua lame, la aprindere folosind o bricheta cu un singur jet.
Prima impresie:
![]()
Scurt si gros, bine realizat, culoare maro, uniforma, mata cu nervuri subtiri usor incretite, elastic la atingere cu o aroma vegetala.
Constructie:
![]()
Trabucul are o umplere medie, oferindu-i un tiraj bun. Pe alocuri, trabucul prezinta cateva pete verzui. Arderea este destul de buna, uniforma, producand un scrum decent de lung. Taierea si aprinderea decurg fara probleme.
Aroma:
![]()
Fumata incepe printr-o nuanta vegetala, usor amaruie cu variatii pe parcurs catre lemn, fructe si floral. O combinnatie excelenta pentru 50 de minute, care te fac sa te gandesti la urmatorul. Trabucul are o tarie slaba spre mediu cu o aroma medie. La final, gustul capata o nuanta picanta, usor neplacuta, mai ales ca trabucul se vrea fumat pana dincolo de eticheta.
Valoare:
![]()
Dupa parerea mea este un trabuc cu o valoare buna care va creste pe parcurs printr-o invechire de minim 4 luni.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ti-a placut acest review? Aboneaza-te la Newsletter!
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|