Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Partagas - Coronas Senior

Email Imprimare
Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Nume: Corona Senior
Marca: Partagas
Tara de origine: Cuba
Vitola: Eminentes
Apreciere globala: 4,2 din 5 puncte

Trabucul vine ambalat in tub. Aspectul exterior este cel specific trabucurilor vechi cubaneze, bine construit si bine indesat, astfel incat tirajul se face ceva mai greu. Culoarea este undeva intre maro natural si maduro.
Inca inainte de aprindere, trabucul emana arome puternice specifice trabucurilor cubaneze, de tutun bine invechit, floral, miere, fermentat.
La taiere se constata duritatea, datorata indesarii trabucului. Trabucul se aprinde repede nefiind probleme de ardere.
Pe timpul fumatei, consistenta aromei incepe de la meniu si se termina spre tare la final. Din acest punct de vedere, nu este un trabuc pentru incepatori. Aromele puternice sunt de lemn si acea aroma tare specifica tutunului cubanez care-ti pune un nod in gat daca ai facut greseala sa inspiri fumul.
Trabucul are un mare potential de invechire.
Arderea decurge bine producand un scrum lung si tare.

Comentarii (2)
1Vineri, 09 Iulie 2010 18:50
Consider ca acest review este facut intr-o maniera foarte profesionala, intr-o cheie eleganta si plina de spirit, asa cum doar un fumator pasionat o poate face. Sint fumator de cigar de aproape 10 ani, dar in ultimul an, fumez acest cigar aproape exclusiv, datorita raportului calitate-pret, dar si a aromei unice.
Va multumesc!
2Vineri, 09 Iulie 2010 19:11
Marius, multumesc pentru apreciere dar nu sunt chiar asa de connaisseur. Am constatat. :)
Dar cand am de-a face cu un trabuc pe gust, imi creste gradul de sensibilitate.
Te asteptam cu noi comentarii.

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Cine este online

None