In ultima vreme am avut ocazia sa ma intalnesc intamplator cu diversi pasionati de trabucuri si pipa, in diverse magazine de profil din Bucuresti. Intrand in vorba, multi m-au intrebat de unde pot fi cumparate anumite produse din zona, fiind oarecum derutati de diferentele mari de preturi. Astazi am intrat in discutie cu un domn avocat la El Unico Baneasa (pe care il rog sa ma contacteze pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) in timp ce savura un trabuc Trinidad Reyes eu fiind pe cale sa achizitionez un Partagas Salomones. Bineinteles, am fost intrebat intre altele si de magazinele din Bucuresti.
Dupa cum v-ati dat seama, la noi in tara exista importatori si distribuitori, fiecare importator avand magazinele proprii. Este normal ca cele mai ieftine produse sa fie cele importate si vandute in magazinele proprii. Iata o lista foarte scurta cu ce si de unde poate fi cumparat la preturi avantajoase:
Trabucuri cubaneze:
Importator: Brands Int.
Magazine proprii: El-Unico, La Casa Del Habano (Ex. Hilton)
Trabucuri non-cubaneze:
Importator: JPB
Marci: Flor De Selva, Villa Zamorano , Flor De Copan, Ashton, CAO, Altadis (Playboy si boundle dominicane), Villiger 1888, Toscano etc.
Magazine proprii: JPB (ex.: Calea Victoriei 222)
Importator: Docnet
Marci: Carlos Torano, Quorum, La Rica, Maria Mancini, Chinchalero
Magazine proprii: Tobacco-Shop (ex.: Auchan Titan)
Tutun de pipa si pipe:
Importator: Docnet
Marci: Peterson, Chacom , Gawith Hoggarth & co, Bellini
Magazine proprii: Tobacco-Shop (ex.: Auchan Titan)
Importator: JPB
Marci: Ashton, Astley's, Robert McConnell, Rattray's, Reiner, Solani, Savinelli, Danske Club, Butz Choquin, Mastro de Paja, Amphora, Brebbia, Altinay, Dunhill, Stanwell, Clan, Erinmore, W.O. Larsen, Skaninavik etc.
Magazine proprii: JPB (ex.: Calea Victoriei 222)
Lista poate continua, ceea ce va rog sa o faceti in comentarii. Ideea este ca daca vreti o pipa Peterson, o veti gasi la 1000 lei la El Unico si la 605 lei la Tobacco Shop. (ceea ce este normal avand in vedere ca primul se ocupa de trabucuri si accesorii, oferind pipa numai pentru a avea la stand o gama cat mai variata de produse).
Pareri subiective despre magazinele din Bucuresti mai puteti citi aici. Pentru cei interesati de pipe & co, va recomand forumul Pipa Club Bucuresti.
Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la Newsletter
Adaugă un comentariu
| < Anterior | Următor > |
|---|