Humidor

• Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Humidor Honduras Robusto 2009 - bundle

Email Imprimare

Humidor Honduras Robusto 2009 - bundle

Incepand cu 2008 mi-am propus sa achizitionez trabucuri bundle pentru al le pune la invechire.
Selectia anului 2009 este un lot de 10 trabucuri robusto Villa Zamorano produse de Maya Selva. Trabucurile pot fi achizitoonate la un pret de ~9 lei de la JPB Calea Victoriei nr. 222

Inainte de a le pune la pastrare, am testat unul.
Trabucurile arata promitator, sunt bine construite, fabricate manual din frunze intregi. Arderea este perfecta. Au o aroma de lemn, cacao, cocos destul de aspru, caracteristic trabucurilor bundle. Aroma matasoasa se capata insa in timp prin invechire in humidor.

Villa Zamorano robusto

Comentarii (2)
1Joi, 29 Octombrie 2009 00:28
In primul rand cu scuzele de rigoare pentru absenta indelungata de pe forum, vreau sa va spun ca am fumat vreo 5 bucati de villa zamorano intenso ( este cel mai mic ca marime) pana acum si am un prieten caruia i-am transmis "microbul" si pentru care cumpar frecvent acest brand de la Jpb. Chiar in mommentul de fata savurez un intrenso care a stat in humidor mai bine de o luna. Este exceptional... Ma bate gandul sa fac si eu o investitie in aceste trabucuri mai ales ca sunt accesibile ca si pret si recompensa este pe masura. Diferenta de gust intre cele abia cmparte si cele care s-au "desfatat" in humidor cateva luni este notabila.
2Joi, 29 Octombrie 2009 10:23
Iti recomand sa cumperi cantitati mici deoarece calitatea poate varia de la un lot la altul. Cum cei de la JPB nu au un lounge ca sa le poti testa inainte de a cumpara un pachet este recomandat sa cumperi cantitati mici. Oricum Maya Selva este relativ noua pe piata si pana acum a depasit asteptarile.

Adaugă un comentariu

Numele dumneavoastră:
Email-ul dumneavoastră:
Site-ul dumneavoastră web:
Comentariu:
  Cuvântul pentru verificare. Cuvinte cu litere mici numai fără spaţii.
Verificare cuvânt:

Comentarii Facebook ()

Forum Pipa Club Bucureşti 
Pipa Club Romania
Pipa Club Constanta
CERCUL FUMĂTORILOR DE PIPĂ & TRABUC - SIBIU
El Unico
Cristian Boerean on Food & Wine
Atelier Rolando Negoita
Gabos pipes
Magazin online de ceaiuri chinezesti de calitate.

HUMIDOR.RO